Kalle Katz palaa RoPS:n riveihin vuoden lainasopimuksella HJK:sta

Jalkapallo | Kalle Katz palaa RoPS:n riveihin vuoden lainasopimuksella HJK:sta - Viime kaudella erittäin nousujohteisesti esiintynyt puolustaja Kalle Katz, 20, pelaa Rovaniemellä myös alkavalla kaudella. RoPS ja HJK ovat sopineet Katzin kohdalla vuoden lainasopimuksesta.

Viime kaudella erittäin nousujohteisesti esiintynyt puolustaja Kalle Katz, 20, pelaa Rovaniemellä myös alkavalla kaudella. RoPS ja HJK ovat sopineet Katzin kohdalla vuoden lainasopimuksesta.

– Me saamme Kallen myötä lisää vaihtoehtoja puolustuslinjaa. Hän on ollut täällä aiemmin, tietää meidän metkut ja toimintatavat. Vaihtoehtojen lisäksi hän tuo meille myös lisää kokemusta Veikkausliigan peleistä, iloitsee RoPS:n valmentaja Mika Pulkkinen seuran verkkosivuilla.

Viime kaudella Katz pelasi RoPS:n paidassa 17 ottelua Veikkausliigassa ja seitsemässä Suomen Cupin ottelussa. Tilille tulivat myös täydet minuutit Eurooppa-liigan karsinnoissa.

– Se oli käytännössä minun ensimmäinen kausi Veikkausliigassa. Aluksi oli totuttelua kovempaa pelitempoon ja kovempaan sarjaan, mutta pelaaminen parani huomattavasti. Kokonaisuudesta voin olla tyytyväinen.

Kuluneen talven Katz on harjoitellut Helsingin Jalkapalloklubin mukana tutun valmentajan Toni Koskelan alaisuudessa. Katz on ennättänyt jo pelaamaan kolmessa Suomen Cupin ottelussa.

Rovaniemen Palloseuran kilpailullinen kausi käynnistyy 11.4.2020 vierasottelulla juurikin HJK:ta vastaan. Siinä ottelussa Kalle Katz ei voi edustaa Rovaniemen Palloseuraa, mutta on todennäköisesti mukana RoPS:n ensimmäisessä kotiottelussa 17.4.2020. Rovaniemelle saapuu tuolloin Seinäjoen Jalkapallokerho.

Lähde: RoPS:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä