KalPa vaihtaa maalivahtia – Iilahti sisään, Hovinen ulos

Jääkiekko | KalPa vaihtaa maalivahtia - Iilahti sisään, Hovinen ulos - 30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.
Maalivahti Niko Hovinen ja KalPa ovat purkaneet loppukautta koskevan sopimuksen yhteisymmärryksessä. KalPa tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Hovisen jättämää aukkoa saapuu paikkaamaan 26-vuotias Jonathan Iilahti.

30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.

– Aloite sopimuksen purkamisesta tuli pelaajalta itseltään ja Niko on jäänyt meillä pienempään rooliin, kuin mikä hänen oma toiveensa ja tavoitteensa oli. Ratkaisuun päädyttiin lopulta yhdessä, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran verkkosivuilla.

Hovinen pelasi kuluvalla kaudella KalPa-maalilla yhteensä viidessä ottelussa, torjuen yhden voiton varsinaisella peliajalla ja yhden voittomaalikisassa. Torjuntaprosentiksi muodostui 88,14.

Jääkiekko | KalPa vaihtaa maalivahtia - Iilahti sisään, Hovinen ulos - 30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.

KalPa-maalille Hovisen jättämää aukkoa saapuu paikkaamaan Jonathan Iilahti. 26-vuotias Vaasan Sportin kasvatti on urallaan pelannut Liigassa yhteensä 20 ottelua sekä Espoon Bluesin että Vaasan Sportin riveissä.

Iilahden sopimus kattaa loppukauden ja sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

– Jonathanilla on jo paljon kokemusta miesten peleistä, sekä Mestiksestä että Liigasta. Jonathan on erittäin hyvä kirittäjä Denikselle, Saksman sanoo.

Viime kaudella Iilahti esiintyi vaasalaisten maalilla 16:ssa ottelussa, torjuntaprosentin ollessa 88,74 % ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,27 maalia/ottelu.

186-senttimetrinen ja 80-kiloinen Iilahti liittyy joukkueen vahvuuteen mahdollisimman nopeasti.

Lähde: KalPan tiedote

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.