KalPa vaihtaa maalivahtia – Iilahti sisään, Hovinen ulos

Jääkiekko | KalPa vaihtaa maalivahtia - Iilahti sisään, Hovinen ulos - 30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.
Maalivahti Niko Hovinen ja KalPa ovat purkaneet loppukautta koskevan sopimuksen yhteisymmärryksessä. KalPa tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Hovisen jättämää aukkoa saapuu paikkaamaan 26-vuotias Jonathan Iilahti.

30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.

– Aloite sopimuksen purkamisesta tuli pelaajalta itseltään ja Niko on jäänyt meillä pienempään rooliin, kuin mikä hänen oma toiveensa ja tavoitteensa oli. Ratkaisuun päädyttiin lopulta yhdessä, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran verkkosivuilla.

Hovinen pelasi kuluvalla kaudella KalPa-maalilla yhteensä viidessä ottelussa, torjuen yhden voiton varsinaisella peliajalla ja yhden voittomaalikisassa. Torjuntaprosentiksi muodostui 88,14.

Jääkiekko | KalPa vaihtaa maalivahtia - Iilahti sisään, Hovinen ulos - 30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.

KalPa-maalille Hovisen jättämää aukkoa saapuu paikkaamaan Jonathan Iilahti. 26-vuotias Vaasan Sportin kasvatti on urallaan pelannut Liigassa yhteensä 20 ottelua sekä Espoon Bluesin että Vaasan Sportin riveissä.

Iilahden sopimus kattaa loppukauden ja sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

– Jonathanilla on jo paljon kokemusta miesten peleistä, sekä Mestiksestä että Liigasta. Jonathan on erittäin hyvä kirittäjä Denikselle, Saksman sanoo.

Viime kaudella Iilahti esiintyi vaasalaisten maalilla 16:ssa ottelussa, torjuntaprosentin ollessa 88,74 % ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,27 maalia/ottelu.

186-senttimetrinen ja 80-kiloinen Iilahti liittyy joukkueen vahvuuteen mahdollisimman nopeasti.

Lähde: KalPan tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.