KalPa vaihtaa maalivahtia – Iilahti sisään, Hovinen ulos

Jääkiekko | KalPa vaihtaa maalivahtia - Iilahti sisään, Hovinen ulos - 30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.
Maalivahti Niko Hovinen ja KalPa ovat purkaneet loppukautta koskevan sopimuksen yhteisymmärryksessä. KalPa tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Hovisen jättämää aukkoa saapuu paikkaamaan 26-vuotias Jonathan Iilahti.

30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.

– Aloite sopimuksen purkamisesta tuli pelaajalta itseltään ja Niko on jäänyt meillä pienempään rooliin, kuin mikä hänen oma toiveensa ja tavoitteensa oli. Ratkaisuun päädyttiin lopulta yhdessä, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran verkkosivuilla.

Hovinen pelasi kuluvalla kaudella KalPa-maalilla yhteensä viidessä ottelussa, torjuen yhden voiton varsinaisella peliajalla ja yhden voittomaalikisassa. Torjuntaprosentiksi muodostui 88,14.

Jääkiekko | KalPa vaihtaa maalivahtia - Iilahti sisään, Hovinen ulos - 30-vuotiaalla maalivahdilla oli sopimus KalPan kanssa kevääseen 2019 saakka.

KalPa-maalille Hovisen jättämää aukkoa saapuu paikkaamaan Jonathan Iilahti. 26-vuotias Vaasan Sportin kasvatti on urallaan pelannut Liigassa yhteensä 20 ottelua sekä Espoon Bluesin että Vaasan Sportin riveissä.

Iilahden sopimus kattaa loppukauden ja sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

– Jonathanilla on jo paljon kokemusta miesten peleistä, sekä Mestiksestä että Liigasta. Jonathan on erittäin hyvä kirittäjä Denikselle, Saksman sanoo.

Viime kaudella Iilahti esiintyi vaasalaisten maalilla 16:ssa ottelussa, torjuntaprosentin ollessa 88,74 % ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,27 maalia/ottelu.

186-senttimetrinen ja 80-kiloinen Iilahti liittyy joukkueen vahvuuteen mahdollisimman nopeasti.

Lähde: KalPan tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.