KalPalle huonoja uutisia – Lasse Lappalainen sivussa tammikuulle asti

Jääkiekko | KalPalle huonoja uutisia - Lasse Lappalainen sivussa tammikuulle asti - KalPa tiedotti perjantaina loukkaantumistilanteestaan. Loukkaantuneiden listalle liittyi puolustaja Lasse Lappalainen, joka on KalPan tiedotteen mukaan sivussa koko loppuvuoden.

KalPa tiedotti perjantaina loukkaantumistilanteestaan. Loukkaantuneiden listalle liittyi puolustaja Lasse Lappalainen, joka on KalPan tiedotteen mukaan sivussa koko loppuvuoden.

Lappalaisen arvioitu paluu kaukaloon tapahtuu vasta tammikuun toisella tai kolmannella viikolla. 22 runkosarjaottelussa tehot 3+7=10 tehnyt on KalPan tehokkain puolustaja ja koko joukkueen viidenneksi paras pistemies.

Lappalaisen lisäksi kuopiolaisten sairastuvalla on tällä hetkellä hyökkääjä Joni Ikonen, jonka odotetaan palaavan kentälle vasta maaliskuun puolella (viikoilla 10-12).

​​​​​​​​​​​​​​Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien loukkaantumisiin liittyviä tarkkoja tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien loukkaantumisiin liittyen kerrotaan arvioitu paluuajankohta ja arvio saattaa muuttua pelaajan toipumisaikana.

Lähde: KalPan tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.