KalPalle kova vahvistus – Eetu Luostarinen palaa Liigaan

KalPa tiedotti tiistaina tehneensä marraskuuhun asti ulottuvan lainasopimuksen vuoden 2019 maailmanmestari Eetu Luostarisen, 21, kanssa. Luostarinen on NHL-seura Florida Panthersin sopimuspelaaja.

Luostarinen pelasi pääosan viime kaudesta AHL:ssä Charlotte Checkersin riveissä, jossa KalPa-kasvatti teki 8+17=25 tehopistettä. Kahdeksassa pelaamassaan NHL-ottelussa Luostarinen merkkautti yhden syöttöpisteen.

– Oli tietysti selvää, että meitä kiinnostaa aina huippupelaajat. Nyt oli mahdollisuus saada yksi todellinen huipputekijä meille ja siihen mahdollisuuteen me tartuttiin. Asiat eteni jouhevasti maaliin ja Eetu on valtava lisä meidän hyökkäyspeliin, kokonaisvaltaista pelaamista unohtamatta. Hän on maailmanmestari ja aivan NHL-kokoonpanoon murtautumisen kynnyksellä, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo kuopiolaisseuran tiedotteessa.

Luostarinen pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa KalPassa kaudella 2016-2017. Kolmen Liiga-kauden aikana Luostarinen pelasi yhteensä 141 Liigan runkosarjaottelua pistein 24+39=63.

– Ei tarvinnut pitkään miettiä, kun kuulin mahdollisuudesta päästä pukemaan KalPa-paita päälle, Luostarinen tiivistää tunnelmiaan.

– Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, pelaamalla hyvällä asenteella kovaa molempiin suuntiin. Tuon osaamista myös yli- ja alivoimapelaamiseen. Viimeisimmästä pelistä on kulunut jo yli puoli vuotta, joten odotan aika innolla että päästään taas pelaamaan. Toivottavasti Liiga starttaa kuten on suunniteltu, Luostarinen päättää.

Uuden NHL-kauden on määrä käynnistyä jouluussa 2020.

Liiga-kausi 2020-2021 starttaa 1.10. Katso tästä kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.