Kärpät hakee revanssia HIFK:sta – Erik Thorell palaa kokoonpanoon

Jääkiekko | Kärpät hakee revanssia HIFK:sta - Erik Thorell palaa kokoonpanoon - Liigassa pelataan tänään yksi välieräottelu, kun Oulun Kärpät matkustaa Helsingin jäähalliin HIFK:n vieraaksi. HIFK voitti tiistaina Oulussa pelatun ensimmäisen ottelun lukemin 4-1 ja johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0.

Liigassa pelataan tänään yksi välieräottelu, kun Oulun Kärpät matkustaa Helsingin jäähalliin HIFK:n vieraaksi. HIFK voitti tiistaina Oulussa pelatun ensimmäisen ottelun lukemin 4-1 ja johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0.

HIFK oli välieräsarjan avauskohtaamisessa erittäin vahva ja hallitsi varsinkin ottelun avauserää. Toista erää vienyt Kärpät sai rakennettua ottelussa riittävän määrän maalipaikkoja, mutta ykköstähdeksi valittu ja yhteensä 32 laukausta torjunut HIFK-maalivahti Kevin Lankinen oli ilmiliekeissä.

HIFK:n runkosarjan paras pistemies Erik Thorell sai JYP-sarjassa mailan kasvoihinsa ja oli sivussa ensimmäisestä välieräottelusta. Thorell on merkittynä HIFK:n kokoonpanoon ja hän pelaa tänään helsinkiläisten kakkosketjussa.

Runkosarjan voittanut Kärpät voitti joukkueiden neljä ensimmäistä kohtaamista, mutta kolmella edellisellä kerralla voittoa on juhlinut HIFK. Sisuuntunut kärppälauma joutuu tänään venymään parhaimpaansa, sillä HIFK on ennakkosuosikki raivoisan kotiyleisönsä edessä.

Tappara voitti keskiviikkona TPS:n jatkoajalla ja johtaa toista välieräsarjaa voitoin 1-0

Tappara otti keskiviikkona ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun se kaatoi jatkoajalla TPS:n lukemin 3-2. Tamperelaisten tähtihyökkääjä Henrik Haapala teki ratkaisumaalin ajassa 74:01.

Tappara ja TPS pelaavat toisen välieräottelun perjantaina Hakametsässä.

Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

HIFK-Kärpät tänään kello 18.30 Helsingin jäähallissa. Ruutu-palvelu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.