Kärppien kultakypärä Ville Leskinen siirtyy Ruotsin liigaan

Jääkiekko | Kärppien kultakypärä Ville Leskinen siirtyy Ruotsin liigaan - Edelliset kolme kautta Oulun Kärppiä edustanut hyökkääjä Ville Leskinen on tehnyt pelaajasopimuksen Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestad BK:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Edelliset kolme kautta Oulun Kärppiä edustanut hyökkääjä Ville Leskinen on tehnyt pelaajasopimuksen Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestad BK:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Leskinen teki viime kaudella Liigan runkosarjassa oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä iskemällä 29+28=47 tehopistettä. Pelaajayhdistys palkitsi Leskisen Kultainen kypärä-palkinnolla ja hänet valittiin myös Liigan tähdistökentälliseen.

– Tiesimme, että Villellä oli useita tarjouksia eri sarjoista. Sen takia on hienoa, että hän päätti valita Färjestadin, Färjestadin urheilutoimenjohtaja Peter Jakobsson sanoo seuran tiedotteessa.

– Lähden nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan ulkomaille. Olen kuullut Färjestadin olevan todella hyvä paikka, Leskinen kertoi.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.