Kärppien kultakypärä Ville Leskinen siirtyy Ruotsin liigaan

Jääkiekko | Kärppien kultakypärä Ville Leskinen siirtyy Ruotsin liigaan - Edelliset kolme kautta Oulun Kärppiä edustanut hyökkääjä Ville Leskinen on tehnyt pelaajasopimuksen Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestad BK:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Edelliset kolme kautta Oulun Kärppiä edustanut hyökkääjä Ville Leskinen on tehnyt pelaajasopimuksen Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestad BK:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Leskinen teki viime kaudella Liigan runkosarjassa oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä iskemällä 29+28=47 tehopistettä. Pelaajayhdistys palkitsi Leskisen Kultainen kypärä-palkinnolla ja hänet valittiin myös Liigan tähdistökentälliseen.

– Tiesimme, että Villellä oli useita tarjouksia eri sarjoista. Sen takia on hienoa, että hän päätti valita Färjestadin, Färjestadin urheilutoimenjohtaja Peter Jakobsson sanoo seuran tiedotteessa.

– Lähden nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan ulkomaille. Olen kuullut Färjestadin olevan todella hyvä paikka, Leskinen kertoi.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.