Kärppien kultakypärä Ville Leskinen siirtyy Ruotsin liigaan

Jääkiekko | Kärppien kultakypärä Ville Leskinen siirtyy Ruotsin liigaan - Edelliset kolme kautta Oulun Kärppiä edustanut hyökkääjä Ville Leskinen on tehnyt pelaajasopimuksen Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestad BK:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Edelliset kolme kautta Oulun Kärppiä edustanut hyökkääjä Ville Leskinen on tehnyt pelaajasopimuksen Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestad BK:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Leskinen teki viime kaudella Liigan runkosarjassa oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä iskemällä 29+28=47 tehopistettä. Pelaajayhdistys palkitsi Leskisen Kultainen kypärä-palkinnolla ja hänet valittiin myös Liigan tähdistökentälliseen.

– Tiesimme, että Villellä oli useita tarjouksia eri sarjoista. Sen takia on hienoa, että hän päätti valita Färjestadin, Färjestadin urheilutoimenjohtaja Peter Jakobsson sanoo seuran tiedotteessa.

– Lähden nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan ulkomaille. Olen kuullut Färjestadin olevan todella hyvä paikka, Leskinen kertoi.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.