Katso kooste Huuhkajien murskavoitosta Maltaa vastaan

Suomi otti vakuuttavan voiton Maltasta jalkapallon harjoitusmaaottelussa eilen, kun he iskivät viisi maalia vastustajan verkkoon.

Jalkapallo | Katso kooste Huuhkajien murskavoitosta Maltaa vastaan - Huuhkajat olivat tehokkaita ensimmäisellä puoliajalla iskien kolme maalia, kun Tanskan Bröndbyssä pelaava Teemu Pukki osui kahdesti maalipuiden väliin ja Fc Lahden puolustaja Kalle Taimi osui kerran.

Huuhkajat olivat tehokkaita ensimmäisellä puoliajalla iskien kolme maalia, kun Tanskan Bröndbyssä pelaava Teemu Pukki osui kahdesti maalipuiden väliin ja Fc Lahden puolustaja Kalle Taimi osui kerran.

Toisella puoliajalla Malta keskittyi enemmän puolustamaan, mutta Huuhkajat osuivat kuitenkin kahdesti ottelun lopussa, ensin Hollannin Twentessä pelaava Fredrik Jensen teki maalin 85. minuutilla ja Valko-Venäjän Soligorskissa pelaava Pyry Soiri viimeisteli 5-0 lukemat tauluun kolme minuuttia myöhemmin.

Suomi on nyt hävinnyt viimeksi maaottelun 11.6.2017, kun Ukraina haki vierasvoiton. Malta puolestaan on voittanut viimeksi 6.6.2017, kun he puoluestaan voittivat Ukrainan vieraissa. Malta on tällä hetkellä FIFA:n rankingissa sijalla 183 ja Suomi 68.

Nyt Viasat Urheilu on kasannut eilisestä ottelusta koosteen teille katsottavaksi. Katso ottelun maalit tästä linkistä.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.