Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

Yksi maailman seuratuimmista otteluista on ehdottomasti El Clasico, jossa kohtaavat Espanjan suurseurat Real Madrid ja Barcelona. Lauantaina 10.4.2021 tyhjille katsomoille pelattava El Clasico kerää jälleen TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Myös Urheilu247:n toimitus suosittelee vahvasti, että virittäydyt sohvalle TV:n eteen katsomaan tätä huippuottelua ja nauttimaan futiksen romantiikasta. Panoksena ottelussa on enemmän kuin kolme pistettä. Barcelona on sarjataulukossa kaksi pistettä edellä Real Madridia. Molemmat jahtaavat Atletico Madridia, joka johtaa sarjaa yhden pisteen erolla Barcelonaan. Lauantain ottelu on siis todella merkittävä, ja tappio El Clasicossa saattaa pudottaa toisen joukkueen mestaruustaistelusta.

Copa90 on tehnyt dokumentin, joka kertoo hieman erilaisista ottelun taustoista. He eivät juurikaan keskity tilastoihin, vaan menevät suoraan sinne mikä ottelusta tekee niin mahtavan; fanien luokse. Dokumentti on muutaman vuoden vanha, mutta se silti avaa loistavasti tämän ottelun taustoja.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.