Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

Yksi maailman seuratuimmista otteluista on ehdottomasti El Clasico, jossa osapuolina on Real Madrid ja Barcelona. Tänään pelattava El Clasico kerää taas varmasti katsomot täyteen ja TV:n ääressä sitä seuraa sadat miljoonat ihmiset. Suosittelemme myös teille, että virittäydytte TV:n eteen katsomaan tätä huippuottelua ja nauttimaan futiksen romantiikasta. Panoksena ottelussa on enemmän kuin kolme pistettä.

Copa90 on tehnyt dokumentin, joka kertoo hieman erilaisista ottelun taustoista. He eivät juurikaan keskity tilastoihin, vaan menevät suoraan sinne mikä ottelusta tekee niin mahtavan; fanien luokse. Dokumentti on muutaman vuoden vanha, mutta se silti avaa loistavasti tämän ottelun taustoja.

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.