Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

Yksi maailman seuratuimmista otteluista on ehdottomasti El Clasico, jossa osapuolina on Real Madrid ja Barcelona. Tänään pelattava El Clasico kerää taas varmasti katsomot täyteen ja TV:n ääressä sitä seuraa sadat miljoonat ihmiset. Suosittelemme myös teille, että virittäydytte TV:n eteen katsomaan tätä huippuottelua ja nauttimaan futiksen romantiikasta. Panoksena ottelussa on enemmän kuin kolme pistettä.

Copa90 on tehnyt dokumentin, joka kertoo hieman erilaisista ottelun taustoista. He eivät juurikaan keskity tilastoihin, vaan menevät suoraan sinne mikä ottelusta tekee niin mahtavan; fanien luokse. Dokumentti on muutaman vuoden vanha, mutta se silti avaa loistavasti tämän ottelun taustoja.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.