Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja

Champions League | Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja - Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista.

Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista.

Jalkapallon evoluutio on muokannut maalivahdin roolia rajusti. Siitä huolimatta veskareiden tärkein tehtävä on edelleen estää vastustajaa tekemästä maaleja.

Maalivahdille tärkeitä ominaisuuksia ovat ainakin reaktionopeus, pelisilmä, ketteryys ja rohkeus.

Jalkapallomaalivahdin pelaaminen on muuttunut vuosien saatossa huomattavasti. Moderni maalivahti ei pelkästään torju palloja, vaan osallistuu aktiivisesti myös oman joukkueen pelin avaamiseen.

Katso alla olevalta videolta jalkapallomaalivahtien komeimpia torjuntoja. Jos video ei toimi, katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä