Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja

Champions League | Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja - Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista.

Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista.

Jalkapallon evoluutio on muokannut maalivahdin roolia rajusti. Siitä huolimatta veskareiden tärkein tehtävä on edelleen estää vastustajaa tekemästä maaleja.

Maalivahdille tärkeitä ominaisuuksia ovat ainakin reaktionopeus, pelisilmä, ketteryys ja rohkeus.

Jalkapallomaalivahdin pelaaminen on muuttunut vuosien saatossa huomattavasti. Moderni maalivahti ei pelkästään torju palloja, vaan osallistuu aktiivisesti myös oman joukkueen pelin avaamiseen.

Katso alla olevalta videolta jalkapallomaalivahtien komeimpia torjuntoja. Jos video ei toimi, katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä