Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja

Champions League | Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja - Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista.

Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista.

Jalkapallon evoluutio on muokannut maalivahdin roolia rajusti. Siitä huolimatta veskareiden tärkein tehtävä on edelleen estää vastustajaa tekemästä maaleja.

Maalivahdille tärkeitä ominaisuuksia ovat ainakin reaktionopeus, pelisilmä, ketteryys ja rohkeus.

Jalkapallomaalivahdin pelaaminen on muuttunut vuosien saatossa huomattavasti. Moderni maalivahti ei pelkästään torju palloja, vaan osallistuu aktiivisesti myös oman joukkueen pelin avaamiseen.

Katso alla olevalta videolta jalkapallomaalivahtien komeimpia torjuntoja. Jos video ei toimi, katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuussa Virossa

Maaliskuussa tauolle jäänyt Rallin MM-sarja jatkuu alkuperäisen kisakalenterin ulkopuolisella osakilpailulla Virossa 4.–6. syyskuuta.

Lue myös nämä