Keaton Isaksson siirtyy SJK:hon: ”Tulee olemaan meille tärkeä pelaaja”

Jalkapallo | Keaton Isaksson siirtyy SJK:hon:

Kaksi edellistä kautta IFK Mariehamnissa pelannut keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson, 25, on allekirjoittanut vuoden sopimuksen SJK:n kanssa. Sipoosta kotoisin oleva Isaksson pelasi IFK Mariehamnissa kahden edellisen kauden aikana 46 ottelua Veikkausliigassa, joissa hän teki seitsemän maalia.

Isakssonin pelipaikka on keskikentän keskustassa box-to-box -pelaajana tai hyökkäävässä roolissa kärjen alapuolella. Myös oikean laiturin tontti on hänelle tuttu. Suomessa hän on pelannut Veikkausliigaa myös PS Kemissä ja HIFK:ssä sekä yhden kauden Ruotsin 1. divisioonassa IFK Luleå:n paidassa.

– Tosi hyvät fiilikset on tulla tänne. Mielestäni SJK on yksi suurista seuroista Suomessa. Ja kun vielä kuulin, että SJK ja Honkavaara on kiinnostunut saamaan minut tänne, niin heti kasvoi itselläkin kiinnostus. Eli kuulostaa todella hyvältä suunnitelmalta tulla tänne ja nyt kun asiat ovat edenneet hyvällä mallilla, niin olen kyllä tosi iloinen että tämä toteutui, Isaksson kertoo SJK:n verkkosivuilla.

– Olemme tyytyväisiä siihen miten joukkue alkaa nyt rakentua ja pääsemme aloittamaan harjoituskauden vahvalta pohjalta. Isaksson tulee olemaan meille tärkeä pelaaja tulevalla kaudella ja uskomme, että hänessä on iso potentiaali kehittyä entisestään Honkavaaran valmennuksessa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Isaksson on siis tuttu entuudestaan SJK:n päävalmentaja Honkavaaralle, joka valmensi häntä HIFK:ssä sekä antoi hänelle Veikkausliigadebyytin kaudella 2015.

– Valmensin Keatonia lyhyesti Helsingin IFK:ssa. Hän jäi vielä silloin pieneen rooliin, mutta huomasin hänen halunsa mennä eteenpäin. Hän oli jo silloin nopea ja taitava, mutta vielä vähän kokematonkertoo Jani Honkavaara.

– Sen jälkeen hän on ottanut isoja askelia tekemällä kovasti töitä ja hänessä on vieläkin potentiaalia. Ennen kaikkea hänessä tekee vaikutuksen jatkuva kehittymisen halu. Hän on hyvin kokonaisvaltainen pelaaja, jolla on hyvä pelikäsitys ja ominaisuudet jo nyt hyvällä tasolla, Honkavaara jatkaa.

Jalkapallo | Keaton Isaksson siirtyy SJK:hon:

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.