Keaton Isaksson siirtyy SJK:hon: ”Tulee olemaan meille tärkeä pelaaja”

Kaksi edellistä kautta IFK Mariehamnissa pelannut keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson, 25, on allekirjoittanut vuoden sopimuksen SJK:n kanssa. Sipoosta kotoisin oleva Isaksson pelasi IFK Mariehamnissa kahden edellisen kauden aikana 46 ottelua Veikkausliigassa, joissa hän teki seitsemän maalia.

Isakssonin pelipaikka on keskikentän keskustassa box-to-box -pelaajana tai hyökkäävässä roolissa kärjen alapuolella. Myös oikean laiturin tontti on hänelle tuttu. Suomessa hän on pelannut Veikkausliigaa myös PS Kemissä ja HIFK:ssä sekä yhden kauden Ruotsin 1. divisioonassa IFK Luleå:n paidassa.

– Tosi hyvät fiilikset on tulla tänne. Mielestäni SJK on yksi suurista seuroista Suomessa. Ja kun vielä kuulin, että SJK ja Honkavaara on kiinnostunut saamaan minut tänne, niin heti kasvoi itselläkin kiinnostus. Eli kuulostaa todella hyvältä suunnitelmalta tulla tänne ja nyt kun asiat ovat edenneet hyvällä mallilla, niin olen kyllä tosi iloinen että tämä toteutui, Isaksson kertoo SJK:n verkkosivuilla.

– Olemme tyytyväisiä siihen miten joukkue alkaa nyt rakentua ja pääsemme aloittamaan harjoituskauden vahvalta pohjalta. Isaksson tulee olemaan meille tärkeä pelaaja tulevalla kaudella ja uskomme, että hänessä on iso potentiaali kehittyä entisestään Honkavaaran valmennuksessa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Isaksson on siis tuttu entuudestaan SJK:n päävalmentaja Honkavaaralle, joka valmensi häntä HIFK:ssä sekä antoi hänelle Veikkausliigadebyytin kaudella 2015.

– Valmensin Keatonia lyhyesti Helsingin IFK:ssa. Hän jäi vielä silloin pieneen rooliin, mutta huomasin hänen halunsa mennä eteenpäin. Hän oli jo silloin nopea ja taitava, mutta vielä vähän kokematonkertoo Jani Honkavaara.

– Sen jälkeen hän on ottanut isoja askelia tekemällä kovasti töitä ja hänessä on vieläkin potentiaalia. Ennen kaikkea hänessä tekee vaikutuksen jatkuva kehittymisen halu. Hän on hyvin kokonaisvaltainen pelaaja, jolla on hyvä pelikäsitys ja ominaisuudet jo nyt hyvällä tasolla, Honkavaara jatkaa.

Tuoreimmat

BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta

BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta.

Petra Nieminen valittiin Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi

21-vuotias suomalaisjääkiekkoilija Petra Nieminen on valittu Ruotsin naisten jääkiekkoliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019-2020. Valinnan tekivät muut liigapelaajat.

Puolan maajoukkuepuolustaja Marcin Kolusz Sportiin: ”Kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa”

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa – tuleva kausi jo 15. pääsarjatasolla

Uransa aikana kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja kahdesti vuoden puolustuspelaajaksi valittu Minna Sten, 32, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Kotkan Peli-Karhujen kanssa.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.