Keränen ei jatka KooKoossa – siirtyy Sveitsiin

Jääkiekko | Keränen ei jatka KooKoossa - siirtyy Sveitsiin - SM-liigaseura KooKoo ja hyökkääjä Michael Keränen ovat purkaneet miehen loppukauden kattaneen sopimuksen. 28-vuotias Keränen pakkasi laukkunsa ja siirtyy loppukaudeksi Sveitsin A-liigaan HC Genève-Servetten nuttuun.

SM-liigaseura KooKoo ja hyökkääjä Michael Keränen ovat purkaneet miehen loppukauden kattaneen sopimuksen. 28-vuotias Keränen pakkasi laukkunsa ja siirtyy loppukaudeksi Sveitsin A-liigaan HC Genève-Servetten nuttuun.

Keränen ehti pelata KooKoossa 39 ottelua, joiden aikana Tukholmassa syntynyt laituri takoi 16+22=38 pojoa. Tätä ennen mies muistetaan hyvin Ilveksestä, jossa hänet valittiin mm. runkosarjan parhaaksi pelaajaksi kaudella 2013-14.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.