KHL:ssä viime kaudella pelannut Brendan O’Donnell siirtyy KooKoon riveihin

SM-liiga | KHL:ssä viime kaudella pelannut Brendan O'Donnell siirtyy KooKoon riveihin - Kanadalaishyökkääjä Brendan O’Donnell täydentää KooKoon hyökkäyskalustoa. Sopimus on yksivuotinen ja siihen sisältyy syyskuun loppuun kestävä koeaika. KooKoo tiedottaa O'Donnellin sopimuksesta verkkosivuillaan.

Kanadalaishyökkääjä Brendan O’Donnell täydentää KooKoon hyökkäyskalustoa. Sopimus on yksivuotinen ja siihen sisältyy syyskuun loppuun kestävä koeaika. KooKoo tiedottaa O’Donnellin sopimuksesta verkkosivuillaan.

– Kuvailisin Brendania neljällä sanalla: luistelu, laukaus, urheilullisuus ja potentiaali, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo.

– Brendan haluaa todistaa pystyvänsä tekemään tulosta myös Euroopassa. Hänellä on kova tahto urallaan eteenpäin ja mielestämme myös kaikki eväät siinä onnistumiseen.

O’Donnell pelasi viime kaudella 25 ottelua KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä. Lisäksi miehen vyölle kertyi 13 ottelua ja 3+10 tehopistettä farmisarja VHL:ssä.

Ennen KHL-pestiään O’Donnell pelasi kaksi kautta ECHL:ssä Florida Everbladesin joukkueessa. Jälkimmäisellä kaudella 2016–2017 O’Donnell teki 61 ottelussa peräti 41 maalia ja voitti ECHL:n maalipörssin. Päälle hyökkääjä antoi 39 maaliin johtanutta syöttöä ja sijoittui sarjan pistepörssissä kahdeksanneksi.

O’Donnell on Tampa Bay Lightningin NHL-varaus vuodelta 2010.

– Pohjois-Amerikan yhteyksiemme mukaan Brendan on pidetty persoona. Myös pelaajan kanssa käymieni keskustelujen pohjalta uskon, että hän sopeutuu erinomaisesti joukkueeseemme. Hän tulee vahvistamaan jo valmiiksi tiivistä ja hyvähenkistä ryhmäämme.

O’Donnell saapui Suomeen perjantaina. Kanadalainen pelaa oranssimustissa numerolla 9.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.