KHL:stä potkut saaneen Julius Junttilan ura jatkuu SHL:ssä

Jääkiekko | KHL:stä potkut saaneen Julius Junttilan ura jatkuu SHL:ssä - KHL-seura Sibir Novosibirsk näytti suomalaishyökkääjä Julius Junttilalle ovea vain viiden sarjaottelun jälkeen, kun Sibir oli hävinnyt jokaisen ottelunsa. Junttila jäi viidessä ottelussa ilman tehopisteitä. Päivää myöhemmin myös Sibirin päävalmentaja Vladimir Jurzinov junior sai potkut.

KHL-seura Sibir Novosibirsk näytti suomalaishyökkääjä Julius Junttilalle ovea vain viiden sarjaottelun jälkeen, kun Sibir oli hävinnyt jokaisen ottelunsa. Junttila jäi viidessä ottelussa ilman tehopisteitä. Päivää myöhemmin myös Sibirin päävalmentaja Vladimir Jurzinov junior sai potkut.

Viime kaudella SM-liigaa dominoineelle ja myös Pyeongchangin olympialaisissa pelanneelle Junttilalle löytyi uusi seura nopeasti, kun SHL-seura Växjö Lakers tiedotti maanantaina tehneensä sopimuksen Junttilan kanssa.

Viime kaudella Liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi ja myös pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi valittu Junttila on pelannut jo aikaisemmin SHL:ssä 35 runkosarjaottelua kaudella 2016-2017 Luulajan paidassa.

27-vuotiaan Junttilan perässä oli useampi seura Ruotsista ja Sveitsistä. Myös kotimaisessa Liigassa olisi ollut ottajia, mutta Suomeen paluu ei ollut mahdollista verotussyiden takia.

Växjön riveissä pelaavat entuudestaan suomalaispelaajista Tuomas Kiiskinen sekä Janne Pesonen.

https://twitter.com/vaxjolakers/status/1041598504496447489

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.