KHL:stä potkut saaneen Julius Junttilan ura jatkuu SHL:ssä

Jääkiekko | KHL:stä potkut saaneen Julius Junttilan ura jatkuu SHL:ssä - KHL-seura Sibir Novosibirsk näytti suomalaishyökkääjä Julius Junttilalle ovea vain viiden sarjaottelun jälkeen, kun Sibir oli hävinnyt jokaisen ottelunsa. Junttila jäi viidessä ottelussa ilman tehopisteitä. Päivää myöhemmin myös Sibirin päävalmentaja Vladimir Jurzinov junior sai potkut.

KHL-seura Sibir Novosibirsk näytti suomalaishyökkääjä Julius Junttilalle ovea vain viiden sarjaottelun jälkeen, kun Sibir oli hävinnyt jokaisen ottelunsa. Junttila jäi viidessä ottelussa ilman tehopisteitä. Päivää myöhemmin myös Sibirin päävalmentaja Vladimir Jurzinov junior sai potkut.

Viime kaudella SM-liigaa dominoineelle ja myös Pyeongchangin olympialaisissa pelanneelle Junttilalle löytyi uusi seura nopeasti, kun SHL-seura Växjö Lakers tiedotti maanantaina tehneensä sopimuksen Junttilan kanssa.

Viime kaudella Liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi ja myös pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi valittu Junttila on pelannut jo aikaisemmin SHL:ssä 35 runkosarjaottelua kaudella 2016-2017 Luulajan paidassa.

27-vuotiaan Junttilan perässä oli useampi seura Ruotsista ja Sveitsistä. Myös kotimaisessa Liigassa olisi ollut ottajia, mutta Suomeen paluu ei ollut mahdollista verotussyiden takia.

Växjön riveissä pelaavat entuudestaan suomalaispelaajista Tuomas Kiiskinen sekä Janne Pesonen.

https://twitter.com/vaxjolakers/status/1041598504496447489

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.