Kimi Räikkösestä ilmestyy elämäkerta elokuussa: ”Mitä puhuu ihminen, joka ei yleensä puhu?”

Moottoriurheilu | Kimi Räikkösestä ilmestyy elämäkerta elokuussa: "Mitä puhuu ihminen, joka ei yleensä puhu?" - F1-kuljettaja Kimi Räikkösestä ilmestyy elämäkerta elokuussa, tiedottaa kustannusosakeyhtiö Siltala.

F1-kuljettaja Kimi Räikkösestä ilmestyy elämäkerta elokuussa, tiedottaa kustannusosakeyhtiö Siltala.

Räikkösen elämästä ja formulaurasta kertovan kirjan kirjoittaa Kari Hotakainen, joka on yksi Suomen arvostetuimpia kirjailijoita. Räikkösen lisäksi kirjassa puhuvat myös hänen lähipiiriin kuuluvat henkilöt.

Mitä puhuu ihminen, joka ei yleensä puhu? Mitä ajattelee ihminen, jonka moni tietää, mutta harva tuntee? Tulossa on hurja, humoristinen ja liikuttava kirja, joka avaa huiman maailman myös niille, jotka eivät ole kiinnostuneet moottoriurheilusta.

Kirjasta julkaistiin tiedotteen mukana myös pieni ote käsikirjoituksesta.

”Hienointa olisi jos voisi ajaa formula ykkösiä tuntemattomana, Kimi sanoo, ja varmistan, että sanelin säilöi tämän ensimmäisen lauseen. Ja näin sanoessaan Kimi tietää, ettei sellaista maailmaa ole eikä tule. Tuntemattomana voi ajaa partaa tai ruohonleikkuria, ei seitsemän miljoonan euron kilpa-autoa.”

 

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.