Knicks-luotsi Hornacekille potkut

NBA-seura New York Knicks on antanut potkut päävalmentajalleen Jeff Hornacekille. Kesästä 2016 lähtien Knicksiä luotsannut takavuosien huippuheittäjä sai lähteä toisen surkean kauden jälkeen.

Hornacekin, 54, alaisuudessa Knicksin voitto/tappiosaldo oli järkyttävä 60-104. Phoenix Sunsia, Philadelphia 76ersia ja viimeisimpänä Utah Jazzia peliurallaan edustanut Hornacek oli Knicksin 11. valmentaja viimeisen 16 vuoden aikana.

Hornylla oli vuosi jäljellä kolmivuotista, 15 miljoonan dollarin, sopimustaan. Valmentajalle ilmoitettiin päätöksestä Knicksin matkustaessa kotiin kauden päättäneestä Cleveland Cavaliers-ottelusta. Myös kakkosvalmentaja Kurt Rambis sai kengänkuvan ahteriinsa. Hornacekin tilalle on vahvimmin kaavailtu Doc Riversiä sekä Mark Jacksonia.

Perinteikäs seura on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle viimeisellä viidellä peräkkäisellä kaudella. Knicks oli NBA-finaaleissa kesällä 1999, jossa se koki tappion San Antonio Spursille. Tämän huippukauden jälkeen New Yorkissa on nähty pelkkää suurta sirkusta.

https://youtu.be/AThl2fxae0Y

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.