Knicks-luotsi Hornacekille potkut

NBA-seura New York Knicks on antanut potkut päävalmentajalleen Jeff Hornacekille. Kesästä 2016 lähtien Knicksiä luotsannut takavuosien huippuheittäjä sai lähteä toisen surkean kauden jälkeen.

Hornacekin, 54, alaisuudessa Knicksin voitto/tappiosaldo oli järkyttävä 60-104. Phoenix Sunsia, Philadelphia 76ersia ja viimeisimpänä Utah Jazzia peliurallaan edustanut Hornacek oli Knicksin 11. valmentaja viimeisen 16 vuoden aikana.

Hornylla oli vuosi jäljellä kolmivuotista, 15 miljoonan dollarin, sopimustaan. Valmentajalle ilmoitettiin päätöksestä Knicksin matkustaessa kotiin kauden päättäneestä Cleveland Cavaliers-ottelusta. Myös kakkosvalmentaja Kurt Rambis sai kengänkuvan ahteriinsa. Hornacekin tilalle on vahvimmin kaavailtu Doc Riversiä sekä Mark Jacksonia.

Perinteikäs seura on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle viimeisellä viidellä peräkkäisellä kaudella. Knicks oli NBA-finaaleissa kesällä 1999, jossa se koki tappion San Antonio Spursille. Tämän huippukauden jälkeen New Yorkissa on nähty pelkkää suurta sirkusta.

https://youtu.be/AThl2fxae0Y

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.