Kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillo jatkaa Kuopion Palloseurassa

Jalkapallo | Kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillo jatkaa Kuopion Palloseurassa - Kuopion Palloseura on käyttänyt Luis Carlos Murillon pelaajasopimukseen sisältyneen option

Kuopion Palloseura on käyttänyt Luis Carlos Murillon pelaajasopimukseen sisältyneen option

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on käyttänyt puolustaja Luis Carlos Murillon (28) pelaajasopimukseen sisältyneen option ja Murillo jatkaa siten kuopiolaisjoukkueen riveissä myös pelikaudella 2019.

Kolumbialainen Murillo on ollut todella tärkeä palanen Kuopion Palloseuran pelisysteemissä ja vasen laitapuolustaja antoi kauden 2018 aikana yhteensä kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Murillo syötti myös hyökkääjä Lucas Rangelin voitto-osuman Maarianhaminassa, jolla Kuopion Palloseura varmisti itselleen kolmossijan ja europaikan.

Murillo on kerännyt kehuja läpi kauden ja tilastointi- ja videopalvelu InStatin  mittareiden mukaan Murillo oli Veikkausliigan paras pelaaja kaudella 2018. Kolumbialainen oli sarjan kärkipäätä sekä hyökkäys- että puolustuspään tilastoissa. Murillo oli sarjan neljänneksi ahkerin keskittäjä ja avainsyöttöjä (Key pass) puolustajalle kertyi kolmanneksi eniten. 177-senttiselle Murillolle kertyi sarjan eniten puolustuspään kaksinkamppailuja, joista puolustaja voitti huimat 66%.

Lähde: KuPSin verkkosivut

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.