Kontinen ja Peers jyräsivät kahdeksan parhaan joukkoon!

Muut lajit | Kontinen ja Peers jyräsivät kahdeksan parhaan joukkoon! - Suomalaisen tenniksen ykkösnimi Henri Kontinen ja australialainen John Peers etenivät kahdeksan parhaan joukkoon Ranskan avointen nelinpelissä. Kontinen ja Peers kaatoivat kolmannen kierroksen ottelussa italialaiset vastustajansa Daniele Braccialin ja Andreas Seppin luvuin 7–6 (7–2), 6–4.

Suomalaisen tenniksen ykkösnimi Henri Kontinen ja australialainen John Peers etenivät kahdeksan parhaan joukkoon Ranskan avointen nelinpelissä. Kontinen ja Peers kaatoivat kolmannen kierroksen ottelussa italialaiset vastustajansa Daniele Braccialin ja Andreas Seppin luvuin 7–6 (7–2), 6–4.

Tasaiseksi muodostunut ottelun ensimmäinen erä venyi tunnin mittaiseksi. Kolmanneksi turnauksessa sijoitetut Kontinen ja Peers voittivat tiebreakiin edenneen avauserän lopulta 7–2 ja veivät toisen erän nimiinsä lukemin 6-4.

Kontinen ja Peers saavat puolivälierissä vastaansa nelinpelissä 12. sijoitetun espanjalaiskaksikko Feliciano Lopezin ja Marc Lopezin. Ottelu on merkitty pelattavaksi tiistaina kello 12.00 Suomen aikaa.

Puolivälieriin eteneminen on Kontisen ja Peersin uran tähän mennessä paras saavutus Ranskan avoimessa turnauksessa.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.