Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut

Jääkiekko | Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut - Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Nyt pelaajan isä, Igor Zaitsev, on kuitenkin puuttunut tilanteeseen ja kumonnut huhut.

– Luin huhut Nikitan tartunnasta Venäjän median kautta. Juttelin juuri hänen kanssaan puhelimessa ja Nikita voi oikein hyvin. Hänellä ei ole koronavirusta, isä-Zaitsev tykitti.

Zaitsev, 28, tienaa tällä hetkellä 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa Senatorsissa. Kauden 2019/20 aikana on syntynyt 58 ottelussa 1+11=12 tehot.

Venäjällä on toimittu koronaviruksen suhteen hyvin eri tavalla kuin länsimaissa. Muun muassa jääkiekkosarja KHL ei ole vieläkään peruuttanut pudotuspelejään lopullisesti, vaikka valtaosa maailman urheilusarjoista on jo sulkenut ovensa koronaviruspandemian vuoksi.

Tuoreimmat

Lue myös nämä