Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut

Jääkiekko | Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut - Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Nyt pelaajan isä, Igor Zaitsev, on kuitenkin puuttunut tilanteeseen ja kumonnut huhut.

– Luin huhut Nikitan tartunnasta Venäjän median kautta. Juttelin juuri hänen kanssaan puhelimessa ja Nikita voi oikein hyvin. Hänellä ei ole koronavirusta, isä-Zaitsev tykitti.

Zaitsev, 28, tienaa tällä hetkellä 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa Senatorsissa. Kauden 2019/20 aikana on syntynyt 58 ottelussa 1+11=12 tehot.

Venäjällä on toimittu koronaviruksen suhteen hyvin eri tavalla kuin länsimaissa. Muun muassa jääkiekkosarja KHL ei ole vieläkään peruuttanut pudotuspelejään lopullisesti, vaikka valtaosa maailman urheilusarjoista on jo sulkenut ovensa koronaviruspandemian vuoksi.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä