Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut

Jääkiekko | Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut - Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Nyt pelaajan isä, Igor Zaitsev, on kuitenkin puuttunut tilanteeseen ja kumonnut huhut.

– Luin huhut Nikitan tartunnasta Venäjän median kautta. Juttelin juuri hänen kanssaan puhelimessa ja Nikita voi oikein hyvin. Hänellä ei ole koronavirusta, isä-Zaitsev tykitti.

Zaitsev, 28, tienaa tällä hetkellä 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa Senatorsissa. Kauden 2019/20 aikana on syntynyt 58 ottelussa 1+11=12 tehot.

Venäjällä on toimittu koronaviruksen suhteen hyvin eri tavalla kuin länsimaissa. Muun muassa jääkiekkosarja KHL ei ole vieläkään peruuttanut pudotuspelejään lopullisesti, vaikka valtaosa maailman urheilusarjoista on jo sulkenut ovensa koronaviruspandemian vuoksi.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä