Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut

Jääkiekko | Koronavirukseen sairastuneen NHL-pelaajan isä kumoaa huhut - Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Venäläismedia Sports-Expressin mukaan ensimmäinen koronavirustartunta NHL:ssä on todettu Ottawa Senators-puolustaja Nikita Zaitsevilla. Sports-Express-toimittaja Igor Eronko paljasti pelaajan henkilöllisyyden torstaina, kun aiemmin median valoon oli kerrottu ainoastaan seura, jonka pelaaja tartunnan oli saanut.

Nyt pelaajan isä, Igor Zaitsev, on kuitenkin puuttunut tilanteeseen ja kumonnut huhut.

– Luin huhut Nikitan tartunnasta Venäjän median kautta. Juttelin juuri hänen kanssaan puhelimessa ja Nikita voi oikein hyvin. Hänellä ei ole koronavirusta, isä-Zaitsev tykitti.

Zaitsev, 28, tienaa tällä hetkellä 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa Senatorsissa. Kauden 2019/20 aikana on syntynyt 58 ottelussa 1+11=12 tehot.

Venäjällä on toimittu koronaviruksen suhteen hyvin eri tavalla kuin länsimaissa. Muun muassa jääkiekkosarja KHL ei ole vieläkään peruuttanut pudotuspelejään lopullisesti, vaikka valtaosa maailman urheilusarjoista on jo sulkenut ovensa koronaviruspandemian vuoksi.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä