KSML: Lauri Merikivi on JYPin uusi päävalmentaja

SM-liiga | KSML: Lauri Merikivi on JYPin uusi päävalmentaja - Lauri Merikivi on pestattu JYPin uudeksi päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella, kirjoittaa Keskisuomalainen.

Lauri Merikivi on pestattu JYPin uudeksi päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella, kirjoittaa Keskisuomalainen.

35-vuotias Merikivi on valmentanut kaksi edellistä kautta JYPin A-junioreita. Kyseessä on nuori, mutta todella kokenut valmentaja. Merikivi on valmentaut myös Suomen U16 ja U17 poikien maajoukkueita, Kärppien B-nuoria, Rovaniemen Kiekon junioreita. Lisäksi hän hän toimi kolmen kauden ajan Heinolan Peliittojen vastuuvalmentajana Mestiksessä.

– Tämä mahdollisuus ei käynyt heti mielessä, vaikka asiasta on aikaisemminkin puhetta ollut. Mutta kun Aku Valleniuksen (JYPin toimitusjohtaja) kanssa juteltiin, millaisia toimintatapoja he haluavat, näin itseni nopeasti siinä, Merikivi sanoo Keskisuomalaiselle.

Merikivi on JYPin liigahistorian 12. päävalmentaja.

Lue juttu kokonaisuudessaan Keskisuomalaisen verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.