KSML: Lauri Merikivi on JYPin uusi päävalmentaja

SM-liiga | KSML: Lauri Merikivi on JYPin uusi päävalmentaja - Lauri Merikivi on pestattu JYPin uudeksi päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella, kirjoittaa Keskisuomalainen.

Lauri Merikivi on pestattu JYPin uudeksi päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella, kirjoittaa Keskisuomalainen.

35-vuotias Merikivi on valmentanut kaksi edellistä kautta JYPin A-junioreita. Kyseessä on nuori, mutta todella kokenut valmentaja. Merikivi on valmentaut myös Suomen U16 ja U17 poikien maajoukkueita, Kärppien B-nuoria, Rovaniemen Kiekon junioreita. Lisäksi hän hän toimi kolmen kauden ajan Heinolan Peliittojen vastuuvalmentajana Mestiksessä.

– Tämä mahdollisuus ei käynyt heti mielessä, vaikka asiasta on aikaisemminkin puhetta ollut. Mutta kun Aku Valleniuksen (JYPin toimitusjohtaja) kanssa juteltiin, millaisia toimintatapoja he haluavat, näin itseni nopeasti siinä, Merikivi sanoo Keskisuomalaiselle.

Merikivi on JYPin liigahistorian 12. päävalmentaja.

Lue juttu kokonaisuudessaan Keskisuomalaisen verkkosivuilta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.