Kuopion Palloseura hakee myyntipäällikköä

Jalkapallo | Kuopion Palloseura hakee myyntipäällikköä - Kuopion Palloseura on 1923 perustettu, pitkät perinteet omaava kuopiolainen ja itä-suomalainen jalkapallojoukkue. Olemme yksi suurimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista Suomessa ja tulevana kesänä tiemme vie jälleen eurokentille. Tarjoamme katsojille innostavia elämyksiä, nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijoina ja yhteistyökumppaneille laajan verkoston ja mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa kanssamme.

KuPS etsii myyntipäällikköä – oletko se sinä?

Kuopion Palloseura on 1923 perustettu, pitkät perinteet omaava kuopiolainen ja itä-suomalainen jalkapallojoukkue. Olemme yksi suurimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista Suomessa ja tulevana kesänä tiemme vie jälleen eurokentille. Tarjoamme katsojille innostavia elämyksiä, nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijoina ja yhteistyökumppaneille laajan verkoston ja mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa kanssamme.

Toiminnan eteenpäin viemiseksi haemme Kuopioon myyntipäällikköä vastaamaan asiakkuuksien hoidosta, kumppanimyynnistä sekä myyntitiimin vetämisestä.

Mikäli omaat hyvät myynti- ja neuvottelutaidot, huumorintajua, B2B-myyntikokemusta sekä oma-aloitteisuutta, saatat olla juuri sopiva henkilö rakentamaan KuPS:n voitokasta tulevaisuutta.

Olet asiakaslähtöinen ja sinulta hoituvat niin pienet kuin isotkin asiakasvastuut, ymmärrät aktiivisuuden merkityksen myyntityössä ja, osaat asettaa selkeät tavoitteet sekä tsempata tiimiä niihin pääsemiseksi. Katsomme eduksi kokemuksen B2B-mediamyynnistä sekä ymmärryksen asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä.
Tarjoamme mielenkiintoisen työskentely-ympäristön Savon suurimman jalkapalloseuran organisaatiossa sekä loistavan mahdollisuuden toimia yhteistyössä alueen ja Suomen johtavien yritysten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen, puh. 043-2110334

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 4.2.2019 mennessä osoitteella: Kuopion Palloseura Oy, Kaartokatu 6, 70620 Kuopio.

Hakemukset voi lähettää myös sähköpostitse osoitteella: [email protected]

Lähde: Kuopion Palloseuran verkkosivut

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.