Kuopion Palloseura hakee myyntipäällikköä

Jalkapallo | Kuopion Palloseura hakee myyntipäällikköä - Kuopion Palloseura on 1923 perustettu, pitkät perinteet omaava kuopiolainen ja itä-suomalainen jalkapallojoukkue. Olemme yksi suurimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista Suomessa ja tulevana kesänä tiemme vie jälleen eurokentille. Tarjoamme katsojille innostavia elämyksiä, nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijoina ja yhteistyökumppaneille laajan verkoston ja mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa kanssamme.

KuPS etsii myyntipäällikköä – oletko se sinä?

Kuopion Palloseura on 1923 perustettu, pitkät perinteet omaava kuopiolainen ja itä-suomalainen jalkapallojoukkue. Olemme yksi suurimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista Suomessa ja tulevana kesänä tiemme vie jälleen eurokentille. Tarjoamme katsojille innostavia elämyksiä, nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijoina ja yhteistyökumppaneille laajan verkoston ja mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa kanssamme.

Toiminnan eteenpäin viemiseksi haemme Kuopioon myyntipäällikköä vastaamaan asiakkuuksien hoidosta, kumppanimyynnistä sekä myyntitiimin vetämisestä.

Mikäli omaat hyvät myynti- ja neuvottelutaidot, huumorintajua, B2B-myyntikokemusta sekä oma-aloitteisuutta, saatat olla juuri sopiva henkilö rakentamaan KuPS:n voitokasta tulevaisuutta.

Olet asiakaslähtöinen ja sinulta hoituvat niin pienet kuin isotkin asiakasvastuut, ymmärrät aktiivisuuden merkityksen myyntityössä ja, osaat asettaa selkeät tavoitteet sekä tsempata tiimiä niihin pääsemiseksi. Katsomme eduksi kokemuksen B2B-mediamyynnistä sekä ymmärryksen asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä.
Tarjoamme mielenkiintoisen työskentely-ympäristön Savon suurimman jalkapalloseuran organisaatiossa sekä loistavan mahdollisuuden toimia yhteistyössä alueen ja Suomen johtavien yritysten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen, puh. 043-2110334

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 4.2.2019 mennessä osoitteella: Kuopion Palloseura Oy, Kaartokatu 6, 70620 Kuopio.

Hakemukset voi lähettää myös sähköpostitse osoitteella: [email protected]

Lähde: Kuopion Palloseuran verkkosivut

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.