KuPS hankki brasilalaisen hyökkääjän

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura tiedottaa hankkineensa uuden hyökkääjän. KuPS on allekirjoittanut pelaajasopimuksen brasilialaisen hyökkääjän Lucas Rangelin (23) kanssa. Sopimus ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka ja sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta. Rangel liittyi tämän viikon maanantaina KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen ja on edustuskelpoinen 10.7. alkaen FIFA:n kansainvälisen siirtoikkunan jälleen auetessa.

Jalkapallo | KuPS hankki brasilalaisen hyökkääjän - Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura tiedottaa hankkineensa uuden hyökkääjän. KuPS on allekirjoittanut pelaajasopimuksen brasilialaisen hyökkääjän Lucas Rangelin (23) kanssa. Sopimus ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka ja sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta. Rangel liittyi tämän viikon maanantaina KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen ja on edustuskelpoinen 10.7. alkaen FIFA:n kansainvälisen siirtoikkunan jälleen auetessa.

Vahvaa pelikokemusta Albaniasta ja Itävallasta

Rangel saapui Eurooppaan 2016 liittyen albanialaisen FK Kukesin riveihin. Hyökkääjä voitti Albaniassa liigamestaruuden ja cupin pelaten yhteensä 29 ottelussa. Rangel onnistui samana vuonna maalinteossa myös UEFA Europa Leaguen 1. karsintakierroksella.

185-senttinen hyökkääjä saapuu Kuopioon Itävallasta, jossa pelasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla SV Kapfenbergerin riveissä. Rangel oli joukkueensa paras maalintekijä yhdeksällä maalilla, minkä lisäksi hyökkääjä kirjasi itselleen kolme maalisyöttöä.

Kuopiolaisten ykkösvaihtoehto jo keväällä

Kuopion Palloseura oli kiinnostunut Rangelista jo talvikaudella, mutta loppujen lopuksi siirto ei onnistunut ennen Veikkausliigakauden alkamista. Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara on tyytyväinen uuden pelaajahankinnan johdosta.

”Vihdoinkin saatiin Lucas joukkueeseen. Hän oli jo keväällä ykkösvaihtoehtomme, mutta silloin siirto kariutui. Hän on hyvä viimeistelijä ja erittäin hyvä pääpelaaja. Hän tuo meidän hyökkäykseemme target-pelaajan ominaisuuksia ja pelotteen rangaistusalueelle”, Honkavaara kuvailee uutta pelaajavahvistusta.

”Lupaan antaa kaikkeni tämän seuran puolesta”

Brassihyökkääjä saapui viime viikonlopun aikana Kuopioon ja odottaa jo malttamattomana päästäkseen liittymään Kuopion Palloseuran riveihin. ”Olen todella iloinen, että olen vihdoin Kuopiossa. Minut on otettu hyvin vastaan ja kaikki täällä on hoidettu loistavasti, mistä olen todella tyytyväinen. Odotan todella paljon, että pääsen tutustumaan uuteen joukkueeseen ja harjoittelemaan kovaa”, Rangel toteaa.

”Siirtyminen tänne oli kovan työn takana, mutta KuPS oli kärsivällinen kanssani. Kuopion Palloseura ja Konstantin Shipulin tekivät todella ison työn siirron eteen. Se osoittaa minulle, että minuun luotetaan ja uskotaan täällä. Se motivoi minua todella paljon onnistumaan myös kentällä”, hyökkääjä kiittelee Kuopion Palloseuraa.

”KuPS kohtaa Eurooppa-liigassa Kööpenhaminan ja en malta odottaa, että saan olla mukana kyseisissä otteluissa. Minun pitää tehdä paljon töitä, että ansaitsen paikkani ja pääsen näyttämään osaamistani kyseisissä otteluissa. Lupaan antaa kaikkeni tämän seuran puolesta”, Rangel jatkaa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut

KuPS kohtaa huomenna vieraissa Interin. Mikäli KuPS onnistuu voittamaan, antaa Coolbet sille kertoimeksi 2.43. Muista katsoa myös MM-kisojen tarjoukset.

Jalkapallo | KuPS hankki brasilalaisen hyökkääjän - Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura tiedottaa hankkineensa uuden hyökkääjän. KuPS on allekirjoittanut pelaajasopimuksen brasilialaisen hyökkääjän Lucas Rangelin (23) kanssa. Sopimus ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka ja sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta. Rangel liittyi tämän viikon maanantaina KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen ja on edustuskelpoinen 10.7. alkaen FIFA:n kansainvälisen siirtoikkunan jälleen auetessa.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomari vakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.