KuPS menettää tähtipelaajansa – Luis Carlos Murillo siirtyy HJK:hon

Jalkapallo | KuPS menettää tähtipelaajansa - Luis Carlos Murillo siirtyy HJK:hon - Kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa Kuopion Palloseuraa edustanut 29-vuotias kolumbialainen laitapakki Luis Carlos Murillo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

Kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa Kuopion Palloseuraa edustanut 29-vuotias kolumbialainen laitapakki Luis Carlos Murillo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

– Pelasin kaksi hienoa vuotta KuPSissa ja saan nyt mahdollisuuden pelata HJK:ssa. Haluan työskennellä täysiä joka päivä, jotta joukkue kasvaisi ja kehittyisi, Murillo kertoo HJK:n Twitter-tilillä julkaistussa videossa.

– Murillo on parhaassa peli-iässä oleva pelaaja, joka tuntee kotimaisen sarjan hyvin. Hän on osoittanut olevansa Veikkausliigan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan. Pelaajaprofiililtaan hän on vahvasti hyökkäyksiä tukeva, juoksuvoimainen puolustaja, joka on vahva kaksinkamppailuissa, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula sanoo seuran verkkisivuilla.

Murillo, 29, on kotoisin Kolumbiasta ja on edustanut vuodet 2010–2018 Once Caldas -joukkuetta. Väliin mahtui vuoden laina Deportivo Pastoon kaudella 2013–14. Eurooppaan, Suomeen ja KuPSiin Murillo tuli 2018.

Murillo kuului molemmilla kausillaan KuPSin avauskokoonpanon vakionimiin. Viime kaudella hän oli isossa roolissa kuopiolaisseuran europeleissä ja kausi huipentui Suomen mestaruuteen.

Aikaisemmin tällä viikolla HJK tiedotti Rovaniemen Palloseurassa pelanneen espanjalaismaalivahti Antonio Regueron siirrosta Helsinkiin. Myös Lucas Lingman palaa Klubiin.

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.