KuPS menettää tähtipelaajansa – Luis Carlos Murillo siirtyy HJK:hon

Jalkapallo | KuPS menettää tähtipelaajansa - Luis Carlos Murillo siirtyy HJK:hon - Kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa Kuopion Palloseuraa edustanut 29-vuotias kolumbialainen laitapakki Luis Carlos Murillo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

Kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa Kuopion Palloseuraa edustanut 29-vuotias kolumbialainen laitapakki Luis Carlos Murillo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

– Pelasin kaksi hienoa vuotta KuPSissa ja saan nyt mahdollisuuden pelata HJK:ssa. Haluan työskennellä täysiä joka päivä, jotta joukkue kasvaisi ja kehittyisi, Murillo kertoo HJK:n Twitter-tilillä julkaistussa videossa.

– Murillo on parhaassa peli-iässä oleva pelaaja, joka tuntee kotimaisen sarjan hyvin. Hän on osoittanut olevansa Veikkausliigan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan. Pelaajaprofiililtaan hän on vahvasti hyökkäyksiä tukeva, juoksuvoimainen puolustaja, joka on vahva kaksinkamppailuissa, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula sanoo seuran verkkisivuilla.

Murillo, 29, on kotoisin Kolumbiasta ja on edustanut vuodet 2010–2018 Once Caldas -joukkuetta. Väliin mahtui vuoden laina Deportivo Pastoon kaudella 2013–14. Eurooppaan, Suomeen ja KuPSiin Murillo tuli 2018.

Murillo kuului molemmilla kausillaan KuPSin avauskokoonpanon vakionimiin. Viime kaudella hän oli isossa roolissa kuopiolaisseuran europeleissä ja kausi huipentui Suomen mestaruuteen.

Aikaisemmin tällä viikolla HJK tiedotti Rovaniemen Palloseurassa pelanneen espanjalaismaalivahti Antonio Regueron siirrosta Helsinkiin. Myös Lucas Lingman palaa Klubiin.

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.