KuPS menettää tähtipelaajansa – Luis Carlos Murillo siirtyy HJK:hon

Jalkapallo | KuPS menettää tähtipelaajansa - Luis Carlos Murillo siirtyy HJK:hon - Kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa Kuopion Palloseuraa edustanut 29-vuotias kolumbialainen laitapakki Luis Carlos Murillo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

Kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa Kuopion Palloseuraa edustanut 29-vuotias kolumbialainen laitapakki Luis Carlos Murillo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

– Pelasin kaksi hienoa vuotta KuPSissa ja saan nyt mahdollisuuden pelata HJK:ssa. Haluan työskennellä täysiä joka päivä, jotta joukkue kasvaisi ja kehittyisi, Murillo kertoo HJK:n Twitter-tilillä julkaistussa videossa.

– Murillo on parhaassa peli-iässä oleva pelaaja, joka tuntee kotimaisen sarjan hyvin. Hän on osoittanut olevansa Veikkausliigan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan. Pelaajaprofiililtaan hän on vahvasti hyökkäyksiä tukeva, juoksuvoimainen puolustaja, joka on vahva kaksinkamppailuissa, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula sanoo seuran verkkisivuilla.

Murillo, 29, on kotoisin Kolumbiasta ja on edustanut vuodet 2010–2018 Once Caldas -joukkuetta. Väliin mahtui vuoden laina Deportivo Pastoon kaudella 2013–14. Eurooppaan, Suomeen ja KuPSiin Murillo tuli 2018.

Murillo kuului molemmilla kausillaan KuPSin avauskokoonpanon vakionimiin. Viime kaudella hän oli isossa roolissa kuopiolaisseuran europeleissä ja kausi huipentui Suomen mestaruuteen.

Aikaisemmin tällä viikolla HJK tiedotti Rovaniemen Palloseurassa pelanneen espanjalaismaalivahti Antonio Regueron siirrosta Helsinkiin. Myös Lucas Lingman palaa Klubiin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.