KuPSille huippuvahvistus – Babacar Diallo palaa seuraan

Jalkapallo | KuPSille huippuvahvistus - Babacar Diallo palaa seuraan - Kovan luokan pelaajavahvistus KuPS-joukkueen puolustuslinjaan

Kovan luokan pelaajavahvistus KuPS-joukkueen puolustuslinjaan

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on vahvistanut rivejään kovan luokan pelaajahankinnalla. Kokenut keskuspuolustaja Babacar Diallo (29) palaa Kuopioon yhden vuoden mittaisella pelaajasopimuksella. Topparin odotetaan liittyvän kuopiolaisjoukkueen harjoitusvahvuuteen tulevien viikkojen aikana ja hänen tulee ensin vielä läpäistä seuran lääkärintarkastus hyväksytysti, jonka jälkeen pelaajasopimus astuu voimaan.

Senegalilainen Diallo on kuopiolaisyleisölle tuttu puolustaja. Hän pelasi Kuopion Palloseuran riveissä sarjakaudet 2015 ja 2016 kuuluen koko Veikkausliigan parhaisiin puolustajiin. Toppari pelasi KuPS:ssa yhteensä 63 liigaottelua tehden kolme liigamaalia. 193-senttinen puolustaja pelasi Kuopion-vuosien jälkeen kahden kauden ajan Itävallan pääsarjassa St. Pöltenin riveissä.

”Puolustusominaisuudet ovat ehdotonta huippuluokkaa”

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara on tyytyväinen siihen, että Diallon kaltainen huippupelaaja haluaa tulla omalla pelaajaurallaan vielä takaisin Kuopioon. Pelaajan paluu on osoitus siitä, että kuopiolaisseurassa on tehty vuosien aikana valmennuksellisia asioita oikein.

”Babacar on hyvä urheilija, jonka puolustusominaisuudet ovat ehdotonta huippuluokkaa. Hän on myös erittäin hyvä erikoistilanteissa molemmissa kenttäpäädyissä. Lisäksi hän tuntee Veikkausliigan ja Kuopion entuudestaan, joten sopeutumisen pitäisi sujua hyvin. Saamme hyvän ja luotettavan topparin, joka on myös erittäin hyvä joukkuepelaaja”, Honkavaara kommentoi tuoretta vahvistusta.

Lähde: KuPS

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.