KuPSille huippuvahvistus – Babacar Diallo palaa seuraan

Jalkapallo | KuPSille huippuvahvistus - Babacar Diallo palaa seuraan - Kovan luokan pelaajavahvistus KuPS-joukkueen puolustuslinjaan

Kovan luokan pelaajavahvistus KuPS-joukkueen puolustuslinjaan

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on vahvistanut rivejään kovan luokan pelaajahankinnalla. Kokenut keskuspuolustaja Babacar Diallo (29) palaa Kuopioon yhden vuoden mittaisella pelaajasopimuksella. Topparin odotetaan liittyvän kuopiolaisjoukkueen harjoitusvahvuuteen tulevien viikkojen aikana ja hänen tulee ensin vielä läpäistä seuran lääkärintarkastus hyväksytysti, jonka jälkeen pelaajasopimus astuu voimaan.

Senegalilainen Diallo on kuopiolaisyleisölle tuttu puolustaja. Hän pelasi Kuopion Palloseuran riveissä sarjakaudet 2015 ja 2016 kuuluen koko Veikkausliigan parhaisiin puolustajiin. Toppari pelasi KuPS:ssa yhteensä 63 liigaottelua tehden kolme liigamaalia. 193-senttinen puolustaja pelasi Kuopion-vuosien jälkeen kahden kauden ajan Itävallan pääsarjassa St. Pöltenin riveissä.

”Puolustusominaisuudet ovat ehdotonta huippuluokkaa”

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara on tyytyväinen siihen, että Diallon kaltainen huippupelaaja haluaa tulla omalla pelaajaurallaan vielä takaisin Kuopioon. Pelaajan paluu on osoitus siitä, että kuopiolaisseurassa on tehty vuosien aikana valmennuksellisia asioita oikein.

”Babacar on hyvä urheilija, jonka puolustusominaisuudet ovat ehdotonta huippuluokkaa. Hän on myös erittäin hyvä erikoistilanteissa molemmissa kenttäpäädyissä. Lisäksi hän tuntee Veikkausliigan ja Kuopion entuudestaan, joten sopeutumisen pitäisi sujua hyvin. Saamme hyvän ja luotettavan topparin, joka on myös erittäin hyvä joukkuepelaaja”, Honkavaara kommentoi tuoretta vahvistusta.

Lähde: KuPS

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.