KuPSille huippuvahvistus – Egyptin maajoukkuetähti siirtyy Kuopioon

Jalkapallo | KuPSille huippuvahvistus - Egyptin maajoukkuetähti siirtyy Kuopioon - Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on vahvistanut joukkuettaan todella kovalla nimellä siirtoikkunan takarajalla. Kyseessä on harvinaisen kova pelaaja Veikkausliigaan.
Kuva: KuPS.fi

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on vahvistanut joukkuettaan todella kovalla nimellä siirtoikkunan takarajalla. Kyseessä on harvinaisen kova pelaaja Veikkausliigaan.

32-vuotias egyptiläiskeskikenttäpelaaja Abdallah El Said siirtyy KuPS:n riveihin kahden kuukauden lainasopimuksella egyptiläisestä suurseurasta Al Ahlysta. El Saidin ilmainen lainasopimus ulottuu kesään asti.

El Said lukeutuu Egyptin A-maajoukkueen runkopelaajiin ja hänen on tarkoitus osallistua Venäjällä järjestettäviin jalkapallon MM-kisoihin. Egypti pelaa ensimmäisen pelinsä MM-kisoissa 15.6. Uruguayta vastaan ja El Saidin on määrä pitää kisakuntoaan yllä Kuopiossa MM-turnauksen alkamiseen asti.

KuPS on lainasopimuksen ansiosta oikeutettu saamaan oman osansa FIFA:n korvausrahasta, jota FIFA maksaa ensi kesän MM-kisapäivien ajalta.

Katso videolta El Saidin huippuhetket tältä vuodelta.

https://www.youtube.com/watch?v=qF7NW3BcPK4

El Said viihtyy keskikentällä monessa eri roolissa, on erittäin kokenut pelaaja ja on tällä hetkellä uransa ehdottomalla huipulla. Keskikentän maestro kuuluu Egyptin pääsarjan tähtipelaajiin ja El Said on iskenyt kuluneella kaudella Al Ahlyn riveissä 10 maalia ja on antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä pelaamissaan 21 sarjaottelussa.

El Said on esiintynyt Egyptin maajoukkueessa 33 kertaa ja on tehnyt 8 maalia. Hän on kuulunut viime vuosina Egyptin A-maajoukkueen runkopelaajiin ja pelasi yhtä vaille jokaisessa Egyptin MM-karsintaottelussa iskien kolme maalia.

Maalisyöttö Liverpoolin tähtihyökkääjän osumaan

175-senttinen pelaaja oli mukana myös maaliskuun maajoukkueleirillä ja hän syötti Liverpoolin tähtihyökkääjän Mo Salahin tekemän maalin, kun Egypti kohtasi harjoitusottelussa hallitsevan Euroopan mestarin Portugalin. El Said on toiminut myös Egyptin maajoukkueen kapteenina.

Lähde: KuPS:n verkkosivut

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.