KuPS:lle huippuvahvistus – Pikkuhuuhkajien kapteenille loppukauden sopimus

Jalkapallo | KuPS:lle huippuvahvistus - Pikkuhuuhkajien kapteenille loppukauden sopimus - Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään siirtoikkunan aukeamisen kynnyksellä. 195-senttinen keskuspuolustaja Juho Pirttijoki (21) siirtyy kuopiolaisjoukkueeseen Allsvenskan-seura GIF Sundsvallista.
Kuva: Riku Laukkanen

Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään siirtoikkunan aukeamisen kynnyksellä. 195-senttinen keskuspuolustaja Juho Pirttijoki (21) siirtyy kuopiolaisjoukkueeseen Allsvenskan-seura GIF Sundsvallista.

Pirttijoen lainasopimus on alustavasti sovittu päättyväksi Veikkausliigakauden 2018 loputtua. Pirttijoki oli vielä tiistaina illalla ruotsalaisseuran kokoonpanossa, kun GIF Sundsvall voitti Siriuksen maalein 3-1. Puolustajajärkäle on edustuskelpoinen 10.7. alkaen FIFA:n kansainvälisen siirtoikkunan jälleen auetessa.

Pirttijoki teki A-maajoukkuedebyyttinsä tammikuussa 2018 Huuhkaja-luotsi Markku Kanervan alaisuudessa. Puolustaja kuuluu myös Juha Malisen johtaman U21-maajoukkueen vakiopelaajiin ja toimii joukkueen kapteenina.

Pirttijoki debytoi Veikkausliigassa kaudella 2016 Jani Honkavaaran alaisuudessa HIFK:n paidassa lyöden itsensä heti läpi sarjan puolustajaeliittiin. Erinomaiset otteet huomattiin kauden päätteeksi myös ulkomailla ja hänet hankittiin kesken sopimuskauden kolmevuotisella sopimuksella Ruotsin pääsarjaan GIF Sundsvalliin.

”Pirttijoki on meille tuttu pelaaja ja tiedämme tarkkaan mitä häneltä saamme. Nuorukainen tulee Kuopioon nimenomaan pelaamaan ja kehittymään Kuopion Palloseuran ammattimaiseen valmennukseen. Lisäksi yhteistyö GIF Sundsvallin kanssa avaa meille myös mahdollisuuksia tulevaisuutta ajatellen”, Kuopion Palloseuran pelaajakoordinaattori Henri Määttä kertoo.

”Juhon saaminen Kuopioon oli ison työn takana, mutta tiedän, että tässä tapauksessa työ palkitsee tekijänsä. Hienoa, että GIF näki Juhon tulemisen tänne parhaana vaihtoehtona. Hänellä on lyhyt aika sopeutua joukkueeseen, mutta uskon, että hän ottaa nopeasti paikkansa. Hän tuo varmuutta rangaistusalueen puolustamiseen, joka on ollut meille tällä kaudella akilleen kantapää. Juho on myös erittäin hyvä erikoistilannepelaaja kentän molemmissa päissä. “Toijalan Herkules”-lempinimi ei ole kaukaa haettu”, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsee.

Lähde: KuPS:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.