KuPS:n valmentajalle tuttu vahvistus Ruotsista

Jalkapallo | KuPS:n valmentajalle tuttu vahvistus Ruotsista - Veikkausliigassa pelaava KuPS vahvistaa joukkuettaan hankkimalla A-maajoukkuepuolustaja Juho Pirttijoen (22) Allsvenskan-seura GIF Sundsvallista. Nuoren suomalaistopparin pelaajasopimus Kuopion Palloseuran kanssa on kaksivuotinen.

Veikkausliigassa pelaava KuPS vahvistaa joukkuettaan hankkimalla A-maajoukkuepuolustaja Juho Pirttijoen (22) Allsvenskan-seura GIF Sundsvallista. Nuoren suomalaistopparin pelaajasopimus Kuopion Palloseuran kanssa on kaksivuotinen.

Kuopio on tuttu paikka Pirttijoelle, sillä hän saapui seuraan lainalle heinäkuussa 2018 esiintyen keltamustan riveissä kymmenessä Veikkausliigaottelussa ja kahdessa euro-ottelussa. Nuorukainen oli tärkeä osa loppukauden voittokulkua, joka nosti kuopiolaisjoukkueen aina pronssimitaleille asti.

”On upeata päästä täysillä joukkueen mukaan heti alusta asti. Kroppani on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Kuopion Palloseuran pelaajisto, valmennus ja taustat ovat huippuluokkaa ja odotan innolla työntekoa joukkueen kanssa. Jatketaan siitä heti kauden alusta mihin syksyllä jäätiin niin ainoa ja oikea lopputulos on Veikkausliigan mestaruus”, Pirttijoki lupaa.

Jani Honkavaara: ”Johtaja, joka dominoi ilmatilaa”

Pirttijoki teki oman A-maajoukkuedebyyttinsä kaudella 2018. Nuorukainen kuului myös Huuhkaja-luotsi Markku Kanervan nimeämään viimeisimpään A-maajoukkuemiehistöön.

Pirttijoki debytoi Veikkausliigassa kaudella 2016 Jani Honkavaaran alaisuudessa HIFK:n paidassa. Seuraavat kaksi kautta hän vietti Ruotsin pääsarjajoukkue GIF Sundsvallissa. Kuopion Palloseuran päävalmentaja Honkavaara on erittäin tyytyväinen saadessaan hänelle tutun pelimiehen kuopiolaisjoukkueen riveihin.

”Olen todella iloinen tästä sopimuksesta, koska se oli kovan työn takana. ’Pirtin’ tulon myötä käänsimme kurssimme, kun saimme puolustuspelaamiseen vakautta. Hän on vahva ja ulottuva puolustaja, joka dominoi ilmatilaa. Hänellä on myös johtajan ominaisuuksia, mikä auttaa puolustuspelin organisoinnissa.  Odotan häneltä erityisesti tehoja myös hyökkäyspään erikoistilanteissa”, päävalmentaja luettelee suojattinsa vahvuuksia.

Pirttijoki liittyy KuPS:n harjoitusvahvuuteen huomenna keskiviikkona ja on valmennusjohdon käytettävissä tulevana lauantaina pelattavassa Suomen Cupin ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan.

Lähde: KuPS:n verkkosivut

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.