Kurtis McLean – TuTo vahvistui todella kovalla pelaajalla

TUTO vahvistuu maailmanluokan pelimiehellä, kun 37-vuotias hyökkääjä Kurtis McLean liittyy mukaan joukkueen vahvuuteen.

Jääkiekko | Kurtis McLean - TuTo vahvistui todella kovalla pelaajalla - TUTO vahvistuu maailmanluokan pelimiehellä, kun 37-vuotias hyökkääjä Kurtis McLean liittyy mukaan joukkueen vahvuuteen.

McLeanin aiemmat meriitit ovat häikäisevät. Oikealta laukovalle keskushyökkääjälle on kertynyt kokemusta lähes kaikista maailman huippusarjoista NHL:stä lähtien. Suomalaiset muistavat kanadalaishyökkääjän kenties parhaiten Rauman Lukossa vietetystä ajasta. Kaudella 2010-11 McLean nakutteli Lukossa tehoja lähes pisteper peli tahtiin, viimeistelemällä 60 runkosarjaottelussa 55 pistettä. Yhteensä taitavalla pelintekijällä on vyöllään 102 runkosarjaottelua (34+64=98) sekä 17 playoff-peliä (6+6=11) Liigassa.

Edeltävät kaksi kautta McLean kiekkoili itävaltalaisen Graz 99ersin riveissä EBEL-liigassa.

Kurtis McLean liittyy TUTOn vahvuuteen vieraspelissä KOOVEEta vastaan Tampereella keskiviikkona mikäli siirto ulkomailta saadaan maaliin ajoissa.

– Aloite Kurtisin pelaamiselle tällä viikolla tuli mieheltä itseltään maanantai-iltana. Siirtoprosessi käynnistettiin välittömästi, mutta tarvittavissa paperitöissä menee aikansa ja emme voi olla täysin varmoja pelaako McLean vielä Tampereella.
Tällä erää on sovittu kahdesta seuraavasta pelistä ja maaottelutauon jälkeen katsotaan missä mennään, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolakommentoi sopimusta.

Kotikaukalossa McLean nähdään perjantaina 2.11. TUTO – RoKi ottelussa.

TUTOn vahvuuteen liittyy myös puolustaja Eetu Salmela. Salmela saapuu HC Indians Kaarinasta kahden ottelun ajaksi.

– Salmela on ollut ”Inkkareitten” paras pakki alkukaudella. Indiansin päävalmentaja Miikka Laaksonen suositteli, että meidän tilanteeseen Salmela voisi olla sopiva palanen. Eetu Salmela on mukana kaksi ottelua ja myös hänen osaltaan päätös jatkosta katsotaan maaottelutauon jälkeen, Aittola jatkaa.

Kurtis McLeanin TILASTOT
Eetu Salmelan TILASTOT

Lähde: TuTo:n verkkosivut

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.