Kuusinkertainen olympiavoittaja Ryan Lochte sai 14 kuukauden kilpailukiellon

Muut lajit | Kuusinkertainen olympiavoittaja Ryan Lochte sai 14 kuukauden kilpailukiellon - Kuusi olympiakultaa ja peräti 18 MM-kultaa voittanut yhdysvaltalaisuimari Ryan Lochte on saanut Yhdysvaltojen antidopingtoimisto Usadalta 14 kuukauden kilpailukiellon antidopingsääntöjen rikkomisesta.

Kuusi olympiakultaa ja peräti 18 MM-kultaa voittanut yhdysvaltalaisuimari Ryan Lochte on saanut Yhdysvaltojen antidopingtoimisto Usadalta 14 kuukauden kilpailukiellon antidopingsääntöjen rikkomisesta.

33-vuotias Lochte julkaisi toukokuussa omalla sosiaalisen median tilillään kuvan, jossa hän saa suonensisäistä nesteytystä. Hänellä ei ollut erityislupaa käyttää kyseiseen tarkoitukseen tarvittavia laitteita.

Lochte sai aikaisemmin vuonna 2016 kymmenen kuukauden kilpailukiellon, kun hän valehteli tulleensa ryöstetyksi Rio de Janeiron olympialaisten yhteydessä. Lochte ja kolme muuta uimaria hajottivat tuolloin paikkoja brasilialaisella bensa-asemalla ja väittivät viranomaisille, että heidät ryöstettiin aseella uhaten.

Lochtelle langetettu 14 kuukauden kilpailukielto tarkoittaa, ettei häntä nähdä ensi vuonna Etelä-Korean Gwangjussa järjestettävissä MM-kisoissa.

Lochte on voittanut urallaan kahden henkilökohtaisen olympiakullan lisäksi neljä olympiakultaa viestissä. Hänen palkintokaapista löytyy myös kolme olympiahopeaa ja kolme olympiapronssia. Pitkän radan MM-kilpailuissa Lochte on voittanut 18 mestaruutta, joista kymmenen henkilökohtaisilla matkoilla. Lisäksi hän on kauhonut MM-tasolla viisi hopeaa ja neljä pronssia.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.