La Liga pyörähtää käyntiin viikonloppuna – Onko Real Madrid kauden floppi?

Espanjan La Liga alkaa tänään ja tällä kaudella mestaruustaisto ei tule olemaan kahden kauppa, sillä Real Madrid ei pysty antamaan niin suurta vastusta Barcelonalle kuin viime kaudella.

Mestari

Barcelona tulee juhlimaan mestaruutta kauden lopussa. Jo ennestään todella vahva joukkue on käyttänyt siirtoikkunassa yli 120 miljoonaa euroa. Nimekkäin uusista pelaajista on Arturo Vidal kenestä Barcelona maksoi 18 miljoonaa euroa.

Barcelona ei ole yhtä vahva kuin muutamia kausia sitten, mutta myös haastajien taso on tippunut. Lionel Messi ja Luis Suarez tarvitsisivat Neymarin kaltaisen pelaajan kolmanneksi hyökkääjäksi. On mielenkiintoista nähdä nouseeko Ousmane Dembele sille tasolle mitä nuorukaiselta odotettiin. Brassihankinta Malcom on potentiaalinen läpimurtopelaaja.

Barcelonan mestaruudesta Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.78.

Floppi

Real Madrid ei ole hankkinut kunnon vahvistuksia kuin maalivahtiosastolle, vaikka se ei ole joukkueen kompastuskivi. Realin valmentaja Julen Lopetegui ei ole niin taitava valmentaja kuin Zinedine Zidane, joten joukkue on heikentynyt lähes joka sektorilla huomattavasti. 50 miljoonalla hankittu brasilialainen 18-vuotias Vinicius Junior tuskin pelastaa joukkuetta tällä kaudella. Gareth Balelta, Iscolta ja Luka Modricilta voidaan odottaa tuttua dominointia ja juuri heidän varaan Real nojaa hyökkäyspelaamisessa.

Realin mestaruuskerroin 3.00 on siis aivan liian pieni meidän makuumme.

Haastaja

On todennäköistä, että Barcelonan suurin haastaja on Super Cupissa Real Madridin voittanut Atletico Madrid. Atletico vahvistui Monacon Thomas Lemarilla. Atleticolta ei lähtenyt tärkeitä runkopelaajia, ellei Atletico-ikonia Fernando Torresia lasketa. Ykköskärki Diego Costa tulee tekemään tällä kaudella paljon maaleja

Atleticon sijoittuessa Real Madridia paremmin, saa kertoimeksi tälle 2.35.

Putoaja

Putoajaehdokkaista suurimpana on SC Huesca. Joukkueen materiaali ei päätä huimaa, eikä heidän valmentaja Leo Franco ole valmentanut yhtään ottelua.

Katso kaikki vetokohteet alkavaan La Liga -kauteen tästä linkistä.

Pelaajat

Messi on lähes varma maalikuningas. Vain Antoine Griezmann voi Suarezin kanssa laittaa Messin ahtaalle tuossa kilpailussa, nyt kun Cristiano Ronaldo myytiin Realista Juventukseen. Messi kerroin on vain 1,60, kun taas Griezmannin kerroin on jo peräti 9,00.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.