La Ligan häntäpään joukkue katkaisi Barcelonan putken

Eilen La Ligassa nähtiin todellinen yllätys, kun Levante katkaisi Barcelonan tappiottomien otteluiden putken voittamalla sunnuntai-illan myöhäisottelun 5-4.

Levante on sarjataulukossa 15. sijalla, mutta on yksi kevään parhaimmista joukkueista, sillä 10 viimeisestä sarjapelistä joukkue on voittanut peräti kahdeksan ja hävinnyt vain yhden.

Kotijoukkue aloitti ottelun pirteästi ja meni puolen tunnin pelin jälkeen 2-0 johtoon Emmanuel Boatengin maaleilla. Coutinho kavensi ennen taukovihellystä pelin 2-1.

Toisen puoliajan alku oli isänniltä taianomaista, sillä vain reilu 10 minuutin pelin jälkeen taululla oli 5-1 lukemat, kun Levantelta Boateng viimeisteli hattutempun ja Enis Bardhi teki kaksi maalia.

Barcelonan Coutinho teki kaikkensa, jotta joukkue pystyisi taistelemaan voitosta ja reilu tunnin jälkeen brasilialaisen hattutemppu oli täynnä. Luis Suarez toi rangaistuspotkusta Barcelonan maalin päähän, mutta eivät pystyneet enää tasoittamaan ottelua kovasta yrityksestä huolimatta.

Ottelun loppu oli todella kiivas, sillä 88.minuutista eteenpäin tuomari joutui nostamaan keltaista korttia peräti seitsemän kertaa ja näistä viisi tuli Barcelonan joukkueelle epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Katso ottelun kooste videosta:

https://www.dailymotion.com/video/x6jh1qr

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.