LA Times: Zlatanin jatko LA Galaxyssa epävarmaa

LA Timesin mukaan LA Galaxyn hyökkääjän Zlatan Ibrahimovicin jatko joukkueessa on epävarmaa, vaikka ruotsalaisella on vielä vuosi sopimusta jäljellä.

Ibrahimovic on pettynyt joukkueen tuloksiin, sillä heidän pelit pudotuspeleissä näyttävät epävarmalta. Kysyttäessään asiaa hyökkääjä sanoi, ettei vielä tiedä jatkosta ja siitä pitää puhua, mutta nyt ei ole oikea hetki.

Uutissivuston jutussa spekuloidaan, että onko sopimuksen jatkamisen epävarmuus vain tapa yrittää saada enemmän liksaa, sillä Ibrahimovic tienaa joukkueessaan vasta neljänneksi eniten palkkaa, noin 1,3 miljoonaa euroa.

Kun Ibrahimovicilta kysyttiin haastattelun lopussa jatkosta, hyökkääjä totesi, että hänellä on viisi peliä jäljellä ja heidän pitää voittaa kaikki viisi, jotta kaikki olisi täydellistä.

Ibrahimovic on tehnyt sarjan kolmanneksi eniten maaleja 17 maalillaan. Katso maalit alla olevasta videosta.

 

Lähde: LA TIMES

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.