Lähde: Toyota toppuuttelee huhuja Räikkösen rallipaluusta

Moottoriurheilu | Lähde: Toyota toppuuttelee huhuja Räikkösen rallipaluusta - Rallin MM-sarjaa ajavalla Toyota-tallilla ei ole ollut puhetta formulatähti Kimi Räikkösen paluusta rallipoluille.

Rallin MM-sarjaa ajavalla Toyota-tallilla ei ole ollut puhetta formulatähti Kimi Räikkösen paluusta rallipoluille.

Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa päättyy tähän kauteen, ja F1-piireissä kiertää huhu, jonka mukaan suomalaiskuski palaisi MM-ralleihin Toyotan riveissä.

–  Kimi voisi olla varteenotettava Toyotan kuljettaja, mutta ensin hänen on päätettävä, jatkaako hän uraansa Ferrarilla, Toyotan MM-ohjelmaa pyörittävän Tommi Mäkinen Racingin varatoimitusjohtaja Mia Miettinen sanoi.

Räikkösen kartturina MM-ralleissa vuosina 2010 ja 2011 ollut ja nykyisin Toyotan urheilutoimenjohtajana toimiva Kaj Lindström kertoi Autosportille, että keskusteluja Räikkösen paluusta ei ole käyty.

–  En ole kuullutkaan tästä aiemmin. Ja jos jotain tuollaista olisi tapahtumassa, olisin kuullut siitä ensimmäisenä joko Tommi Mäkiseltä tai Kimiltä (Räikkönen) itseltään. Minulle tämä on ihan puhdasta spekulaatiota, Lindström sanoi.

Räikkönen siirtyi rallin pariin Ferrari-pestin päätyttyä kauden 2009 jälkeen. Hän ajoi MM-ralleissa Citroënin laskuun vuosina 2009–11 kaikkiaan 21 kilpailua, joissa ”Jäämies” kokosi yhteensä 59 pistettä. Paras sijoitus oli Turkin rallissa 2010 tullut viides sija.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.