Lauri Ala-Myllymäki jättää Ilveksen – siirtyy Italian Serie B:ssä pelaavaan Venezia FC:hen

Ilves-kasvatti Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Italian Serie B:ssä pelaavaan Venezia FC:hen. Ala-Myllymäen sopimus alkaa virallisesti tammikuun alussa, kun talven siirtoikkuna aukeaa, ja on voimassa 30.6.2024 asti. 

Ala-Myllymäki, 23, on pelannut Ilveksen paidassa yhteensä 163 ottelua Veikkausliigassa, joissa hän on tehnyt 38 maalia.

Olemme todella onnellisia, kun Lauri siirtyy urallaan eteenpäin. Venezia on hieno seura ja Serie B kovatasoinen sarja, mutta emme epäile hetkeäkään Laurin mahdollisuuksia siellä”, Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi sanoo Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves on ollut oikeastaan aina iso osa elämääni ja olen iloinen, että olen saanut kasvaa seuran mukana kaikki nämä vuodet. Kiitos kaikille ihmisille seurassa ja upeassa seurayhteisössä”, Ala-Myllymäki sanoo.

Katso videolta kaikki Ala-Myllymäen 38 Veikkausliiga-maalia.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.