Lauri Korpikoskella epäillään sydänlihastulehdusta – sivussa toistaiseksi

Jääkiekko | Lauri Korpikoskella epäillään sydänlihastulehdusta - sivussa toistaiseksi - Turun Palloseuran kapteeni Lauri Korpikoski on toistaiseksi sivussa TPS:n miehistöstä. TPS tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Turun Palloseuran kapteeni Lauri Korpikoski on toistaiseksi sivussa TPS:n miehistöstä. TPS tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Korpikosken terveydentilaa tutkittiin menneenä viikonloppuna Turun yliopistollisessa sairaalassa.

– Korpikoski on sivussa useamman viikon harjoittelusta ja pelaavasta kokoonpanosta epäillyn sydänlihastulehduksen vuoksi. TPS tiedottaa tarkemmasta toipumisaikataulusta asian tarkentuessa, kertoo TPS:n lääkäri Niklas Lindblad seuran tiedotteessa.

Korpikoski lähettää terveisiään TPS:n kannattajille ja turkulaiselle jääkiekkoväelle toivorikkain mielin.

– Olo tuntuu jo nyt huomattavasti paremmalta. Elämä on joskus tällaista, mutta hyvä, että tätä asiaa ryhdyttiin tutkimaan perusteellisesti. Nyt keskitytään lepäämiseen ja joukkueen kannustamiseen uuden kauden kynnyksellä, Korpikoski miettii.

– Pettyneille kannattajille haluan sanoa sen, että oma pettymykseni on varmasti satakertainen tällä hetkellä. Pelihalut ovat niin kovat pelata kotikaupungin joukkueen puolesta. Toivon, että kannattajat antavat jätkille nyt kaiken tuen, kun kausi käynnistyy perjantaina kotikaukalossa, Korpikoski toivoo.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.