Lauri Markkanen Chicagon pisteykkönen – Bullsin tappioputki jatkuu

Koripallo | Lauri Markkanen Chicagon pisteykkönen - Bullsin tappioputki jatkuu - Maanantaina valmentajaa vaihtanut NBA-seura Chicago Bulls lähti hakemaan ensimmäistä voittoa uuden päävalmentajansa Jim Boylenin alaisuudessa, kun Bulls kohtasi vieraskentällä Indiana Pacersin. Bulls taisteli loppuun asti voitosta, mutta Pacers vei voiton korilukemin 96-90.

Maanantaina valmentajaa vaihtanut NBA-seura Chicago Bulls lähti hakemaan ensimmäistä voittoa uuden päävalmentajansa Jim Boylenin alaisuudessa, kun Bulls kohtasi vieraskentällä Indiana Pacersin. Bulls taisteli loppuun asti voitosta, mutta Pacers vei voiton korilukemin 96-90.

Loukkaantumisensa (kyynärpäävamma) jälkeen vasta toisen ottelunsa tällä kaudella NBA:ssa pelannut suomalaistähti Lauri Markkanen oli Bullsin pisteykkönen. Markkanen pussitti 21 pistettä, joista viisi oli kolmosia. Pisteiden lisäksi hän kahmi kymmenen levypalloa. Markkanen pelasi koko ottelussa 32 minuuttia.

Chicago Bulls on hävinnyt nyt seitsemän ottelua peräkkäin. Bulls pelaa neljä seuraavaa ottelua kotikentällä, kun vastaan asettuvat Oklahoma, Boston, Sacramento ja Orlando.

Katso Markkasen parhaat palat Pacers-ottelusta alla olevalta videolta.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.