Lauri Markkanen pussitti 19 pistettä viime yönä

Lauri Markkanen oli taas viime yönä hyvässä vireessä kahden huonon pelin jälkeen.  Hän heitti 19 pistettä ja otti kuusi levypalloa Chicago Bullsin hävitessä Brooklyn Netsille 87-104 vieraissa.

Markkasen kahdessa viimeisessä pelissä hän on saanut yhteensä vain kolme pistettä molemmissa otteluissa, joten tämä pistesaldo teki varmasti hyvää suomalaiselle.

Bullsin toinen nuori pelaaja Kriss Dunn, oli Markkasen tavoin myös pelipäällä. Yhteensä duo teki 42 pistettä, eli lähes puolet joukkueensa pisteistä.

Katso miten kovassa iskussa Dunn ja Markkanen olivat eilen yöllä pelatussa ottelussa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.