Lauri Markkanen teki jatkosopimuksen Chicago Bullsin kanssa

Räjähysmäisen suosion tulokaskaudellaan saavuttanut Lauri Markkanen on tehnyt NBA-seura Chicago Bullsin kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2019-2020.

Koripallo | Lauri Markkanen teki jatkosopimuksen Chicago Bullsin kanssa - Räjähysmäisen suosion tulokaskaudellaan saavuttanut Lauri Markkanen on tehnyt NBA-seura Chicago Bullsin kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2019-2020.

Upeasti tulokaskaudellaan pelannut Markkanen ja Bulls pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen ensimmäisen vuoden optiosta.

Yksi parhaimmista suomalaisista koripalloilijoista teki tulokaskaudella NBA-historiaa, kun hän pussitti 100 kolmen pisteen heittoa nopeammin kuin kukaan muu NBA:ssa. Tähän suoritukseen meni 41 ottelua. Markkanen myös ylsi yli 1000 pisteen ja 500 levypallon rajan yli Bullsien seurahistorian neljäntenä pelaajana. Jos muiden nimiä pitää mainita, niin tähän suoritukseen pystyi myös muuan Michael Jordan.

Toista kautta NBA:ssa pelaava Markkanen on kyynerpäävamman takia sivussa vielä 2-4 viikkoa. Bullsin alkukausi on ollut todella tahmeaa, sillä joukkue on voittanu seitsemästä pelatusta ottelusta vain viisi.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.