Lauri Taipalus siirtyy KalPaan: ”Vahvuudet kiekollisessa pelissä”

SM-liiga | Lauri Taipalus siirtyy KalPaan:

KalPa tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Lauri Taipaluksen kanssa. 30-vuotiaan puolustajan sopimuksessa on kahden kuukauden mittainen try out -jakso.

180-senttinen ja 89-kiloinen puolustaja on APV:n kasvatti ja Taipaluksella on tilillään jo 264 Liigan runkosarjaottelua. Vasemmalta ampuva puolustaja on aiemmin Liiga-urallaan pelannut sekä JYPin, HIFK:n että SaiPan paidassa. Viimeiset kaksi kautta Taipalukselta sujui Lappeerannassa SaiPan riveissä.

Pisteitä Liiga-uran runkosarjaotteluissa puolustajalle on kertynyt yhteensä 87 (14+73) ja 39:ssä playoffs-ottelussa ottelussa mies on tehnyt tehot 2+8=10. Taipalus teki pisteiden valossa parhaalla kaudellaan 2014-2015 HIFK:n paidassa tehot 6+27.

Viimeisellä kahdella SaiPa-kaudellaan Taipalus toimi joukkueensa varakapteenina.

– Lauri on jo kokenut pelaaja ja tiedämme hyvin, millaisesta pelaajasta on kyse. Laurin vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä ja hänellä on kokemusta myös isossa roolissa pelaamisesta, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo seuran verkkosivuilla.

Taipalus liittyy mukaan joukkueen vahvuuteen maanantaina ja hän tulee pelaamaan KalPassa numerolla 56.

KalPa kohtaa kauden ensimmäisessä ottelussaan Jukurit. Coolbetin kerroin kuopiolaisten kotivoitolle on 1,92. KalPan mestaruuskerroin on 15,00.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.