Lauri Tukonen ei jatka Rauman Lukossa: ”Iso kiitos kaikesta”

Jääkiekko | Lauri Tukonen ei jatka Rauman Lukossa:

Tukonen kertoo Ilta-Sanomien sivuilla, että aikoo yhä jatkaa uraansa.

Rauman Lukko ja hyökkääjä Lauri Tukonen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Tukonen palasi Raumalle keväällä 2016 kolmen vuoden sopimuksella ja edusti sinikeltaisia kahden kauden aikana yhteensä 32 ottelussa.

32-vuotias Tukonen pelasi raumalaisseurassa ensimmäisen kerran kaudella 2008-09. Yhteensä kahdeksan kauden aikana hän on viimeistellyt 228 Lukon paidassa pelaamassaan runkosarjaottelussa tehopisteet 69+78=147. Liigan pudotuspeleissä hän edusti Lukkoa 41 ottelussa ja viimeisteli niissä neljä täysosumaa ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä.

Tukonen oli mukana saavuttamassa Lukolle SM-pronssia vuosina 2011 ja 2014.

– Haluamme kiittää Lauria yhteisistä vuosistamme. Hän on tarjonnut Lukolle ja koko sinikeltaiselle kiekkoyhteisölle hienoja hetkiä ja muistoja. Toivomme Laurille kaikkea hyvää jatkoon, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala sanoo seuran verkkosivuilla.

Tukonen nousi Lukko-vuosinaan kannattajien sydämiin. Muun muassa kannattajayhteisö Raumam Boja antoi Tukoselle yhteisönsä tunnuksen eli huivin ensimmäisenä muualta Raumalle tulleena pelaajana keväällä 2014.

– Haluan kiittää kannattajia ja yhteisöä Rauman Lukon ympärillä. He ovat tehneet Lukko-vuosistani unohtumattomia. Heidän tukensa ja kannustuksensa on ollut ihailtavaa, ja haluankin kiittää ja kumartaa suuren kiitoksen heille, Tukonen kiittelee.

– Raumalla on välittävä ja positiivinen yhteisö, joka on omiensa puolella, kun on aidosti lyönyt itsensä likoon koko sydämestään. Iso kiitos kaikesta.

Lähde: Lukon tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.