Lauri Tukonen siirtyy Ässiin

Jääkiekko | Lauri Tukonen siirtyy Ässiin - Lauri Tukonen vahvistaa Ässiä toistaiseksi voimassa olevalla ottelukohtaisella sopimuksella. Hyökkääjä liittyy Ässien harjoitusvahvuuteen tänään ja pelaa huomisessa kotiottelussa TPS:aa vastaan.

Lauri Tukonen vahvistaa Ässiä toistaiseksi voimassa olevalla ottelukohtaisella sopimuksella. Hyökkääjä liittyy Ässien harjoitusvahvuuteen tänään ja pelaa huomisessa kotiottelussa TPS:aa vastaan.

Viime vuosina useista loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä on esiintynyt viime vuosina tehokkaasti Liigakaukaloissa; Kaudella 2015-16 Tukonen pelasi 18 ottelua tehoin 9+9=18 ja kaudella 2016-17 syntyi 16 ottelussa tehot 5+5=10.

Yhteensä Tukonen on pelannut urallaan 368 Liigaottelua tehoin 99+111=210 ja hyökkääjältä löytyy myös viisi NHL-ottelua vuosilta 2006 – 2008.

– Alkukauden ottelut ovat osoittaneet, että tarvitsemme lisää maalintekovoimaa. Uskomme Tukosen pystyvän edelleen pelaamaan Liigassa huipputasolla ja tekemään myös tulosta.

– Haluamme samalla antaa myös hienolle pelaajalle uuden mahdollisuuden. Tukonen on osoittanut urallaan periksiantamattomuutta, joten hän sopii meille myös arvomaailmansa puolesta, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran verkkosivuilla.

Tukonen kertoo olevansa äärettömän iloinen, että hän pääsee taas pelaamaan ja harjoittamaan ammattiaan.

– Olin todella innoissani, kun Ässistä otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta. Joukkuetta pyrin auttamaan olemalla oma itseni ja tekemällä arkiset jokapäiväiset asiat mahdollisimman laadukkaasti, Tukonen kommentoi.

Tukonen pelaa Ässissä numerolla 34.

Lähde: Ässien tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.