Lehti: Berat Sadik lähellä siirtoa Espanjaan

Jalkapallo | Lehti: Berat Sadik lähellä siirtoa Espanjaan - Suomalaisjalkapalloilija Berat Sadik on siirtymässä espanjalaisen Diari Mésin mukaan Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Gimnastic de Tarragonan riveihin.

Suomalaisjalkapalloilija Berat Sadik on siirtymässä espanjalaisen Diari Mésin mukaan Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Gimnastic de Tarragonan riveihin.

Diari Mésin lähteiden mukaan Segunda Divisionin sarjajumboksi jumittunut Gimnastic kaavailee 32-vuotiaasta Sadikista täsmähankintaa hyökkäykseensä. Gimnastic on voittanut 22 pelatusta ottelustaan vain neljä ja se on tehnyt koko sarjassa vähiten maaleja (13).

Sadikin mahdollisesta siirrosta uutisoi myös espanjalaissivusto udlaspalmas.net, joka osaa kertoa, että jo hyväksytty sopimus Sadikin ja seuran välillä pyritään julkaisemaan lähiaikoina.

Kiuruveden Palloilijoissa jalkapallon pelaamisen Suomessa aloittanut Said on pelannut syyskuusta 2017 lähtien Kyproksen pääsarjassa Doxassa, jossa hän on tehnyt 41 ottelussa yhteensä 30 maalia. Tällä kaudella targethyökkääjäksi profiloitunut Sadik on tehnyt Doxalle 12 maalia 12 ottelussa.

192-senttinen Sadik on pelannut uransa aikana ulkomailla Kyproksen lisäksi Belgiassa, Sveitsissä ja Venäjällä. Veikkausliigassa hän on edustanut FC Lahtea ja HJK:ta (103 ottelua / 38 maalia). Suomen A-maajoukkueessa hän on tehnyt yhden maalin kymmenessä ottelussa.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.