Lehti: Berat Sadik lähellä siirtoa Espanjaan

Jalkapallo | Lehti: Berat Sadik lähellä siirtoa Espanjaan - Suomalaisjalkapalloilija Berat Sadik on siirtymässä espanjalaisen Diari Mésin mukaan Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Gimnastic de Tarragonan riveihin.

Suomalaisjalkapalloilija Berat Sadik on siirtymässä espanjalaisen Diari Mésin mukaan Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Gimnastic de Tarragonan riveihin.

Diari Mésin lähteiden mukaan Segunda Divisionin sarjajumboksi jumittunut Gimnastic kaavailee 32-vuotiaasta Sadikista täsmähankintaa hyökkäykseensä. Gimnastic on voittanut 22 pelatusta ottelustaan vain neljä ja se on tehnyt koko sarjassa vähiten maaleja (13).

Sadikin mahdollisesta siirrosta uutisoi myös espanjalaissivusto udlaspalmas.net, joka osaa kertoa, että jo hyväksytty sopimus Sadikin ja seuran välillä pyritään julkaisemaan lähiaikoina.

Kiuruveden Palloilijoissa jalkapallon pelaamisen Suomessa aloittanut Said on pelannut syyskuusta 2017 lähtien Kyproksen pääsarjassa Doxassa, jossa hän on tehnyt 41 ottelussa yhteensä 30 maalia. Tällä kaudella targethyökkääjäksi profiloitunut Sadik on tehnyt Doxalle 12 maalia 12 ottelussa.

192-senttinen Sadik on pelannut uransa aikana ulkomailla Kyproksen lisäksi Belgiassa, Sveitsissä ja Venäjällä. Veikkausliigassa hän on edustanut FC Lahtea ja HJK:ta (103 ottelua / 38 maalia). Suomen A-maajoukkueessa hän on tehnyt yhden maalin kymmenessä ottelussa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.