L’Equipe: Real Madridin tarjous Neymarista – kolme huippupelaajaa ja 100 miljoonaa euroa

Champions League | L'Equipe: Real Madridin tarjous Neymarista - kolme huippupelaajaa ja 100 miljoonaa euroa - Kuhina ja siirtohuhut jalkapallotähti Neymarin ympärillä voimistuvat entisestään. Ratkaisevat hetket ovat lähellä, sillä Espanjan liigan siirtoikkuna umpeutuu 2. syyskuuta.

Kuhina ja siirtohuhut jalkapallotähti Neymarin ympärillä voimistuvat entisestään. Ratkaisevat hetket ovat lähellä, sillä Espanjan liigan siirtoikkuna umpeutuu 2. syyskuuta.

27-vuotias Neymar on tekemässä lähtöä Ranskan liigassa pelaavasta Paris Saint-Germainista, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta.

Eri lähteiden perusteella näyttää tällä hetkellä siltä, että Neymarin perässä ovat kiivaimmin espanjalaisjätit Real Madrid ja FC Barcelona.

Ranskalaislehti L’Equipen lähteiden mukaan PSG hylkäsi Real Madridin tekemän tuoreen tarjouksen Neymarista. PSG olisi saanut kaupassa 100 miljoonaa euroa rahaa ja kolme huippupelaajaa: Gareth BalenKeylor Navasin ja James Rodríguezin. PSG ei kuitenkaan lämmennyt tarjoukselle.

Myös Neymarin ex-seura FC Barcelona on brassitähden kintereillä. Espanjalaislehti Marcan mukaan PSG kieltäytyi aiemmin Barcelonan tarjouksesta. Barca tarjoutui ottamaan Neymarin ensin lainalle yhdeksi kaudeksi, ja sopimukseen olisi kuulunut 150 miljoonan euron osto-optio. Tähänkään PSG ei suostunut.

PSG maksoi Neymarista kesällä 2017 juuri Barcelonalle peräti 222 miljoonaa euroa. Neymarin toiveena on tiettävästi päästä takaisin Barcelonaan.

Neymar ei ollut ollenkaan mukana PSG:n kokoonpanossa liigakauden avausottelussa. On erittäin todennäköistä, ettei hän pelaa otteluakaan kunnes neuvottelut saadaan päätökseen. Varmaa on se, että tämän tarinan ratkaisu nähdään viimeistään 2. syyskuuta, jolloin Espanjan liigan siirtoikkuna sulkeutuu.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.