Liiga: Kärpät ja HPK vastakkain viidennessä finaalissa

Jääkiekko | Liiga: Kärpät ja HPK vastakkain viidennessä finaalissa - Liigassa on edessä tänään viides finaalikamppailu, kun Kärpät ja HPK kohtaavat Oulussa kello 18.30. Finaalisarja on ennen tätä iltaa tilanteessa 2–2. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Liigassa on edessä tänään viides finaalikamppailu, kun Kärpät ja HPK kohtaavat Oulussa kello 18.30. Finaalisarja on ennen tätä iltaa tilanteessa 2–2. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Tänään Raksilassa voiton nappaava joukkue saa ensimmäistä kertaa mestaruuden katkolle vapun jälkeiseen kuudenteen otteluun Hämeenlinnassa.

Kärppien lauantainen ketjuruletti tuotti tulosta, ja joukkue tasoitti finaalisarjan voitot hakemalla Hämeenlinnasta 4–2 vierasvoiton. Jasper Lindsten teki ottelussa kaksi maalia ja Nicklas Lasu merkkautti tehot 0+3.

Maanantaille Kärpät ei ole tehnyt voittaneeseen hyökkäyskokoonpanoonsa muutoksia. Myös puolustus jatkaa ennallaan. Veini Vehviläiselle ottelu on 35:s playoffseissa.

HPK on tehnyt yhden vaihdoksen hyökkäyskokoonpanoonsa, kun Henri Kanninen korvaa Miro Ruokosen nelosketjun laidalla. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty. Emil Larmi pelaa 23. ottelunsa playoffseissa.

Kärpät-HPK tänään kello 18.30. Telia näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.