Liiga: Kärpät ja HPK vastakkain viidennessä finaalissa

Liigassa on edessä tänään viides finaalikamppailu, kun Kärpät ja HPK kohtaavat Oulussa kello 18.30. Finaalisarja on ennen tätä iltaa tilanteessa 2–2. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Tänään Raksilassa voiton nappaava joukkue saa ensimmäistä kertaa mestaruuden katkolle vapun jälkeiseen kuudenteen otteluun Hämeenlinnassa.

Kärppien lauantainen ketjuruletti tuotti tulosta, ja joukkue tasoitti finaalisarjan voitot hakemalla Hämeenlinnasta 4–2 vierasvoiton. Jasper Lindsten teki ottelussa kaksi maalia ja Nicklas Lasu merkkautti tehot 0+3.

Maanantaille Kärpät ei ole tehnyt voittaneeseen hyökkäyskokoonpanoonsa muutoksia. Myös puolustus jatkaa ennallaan. Veini Vehviläiselle ottelu on 35:s playoffseissa.

HPK on tehnyt yhden vaihdoksen hyökkäyskokoonpanoonsa, kun Henri Kanninen korvaa Miro Ruokosen nelosketjun laidalla. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty. Emil Larmi pelaa 23. ottelunsa playoffseissa.

Kärpät-HPK tänään kello 18.30. Telia näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Petra Nieminen valittiin Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi

21-vuotias suomalaisjääkiekkoilija Petra Nieminen on valittu Ruotsin naisten jääkiekkoliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019-2020. Valinnan tekivät muut liigapelaajat.

Puolan maajoukkuepuolustaja Marcin Kolusz Sportiin: ”Kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa”

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa – tuleva kausi jo 15. pääsarjatasolla

Uransa aikana kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja kahdesti vuoden puolustuspelaajaksi valittu Minna Sten, 32, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Kotkan Peli-Karhujen kanssa.

Video: Miten käy, kun Kungfu-mestari haastaa vapaaottelijan?

Zibon kaupungissa Itä-Kiinassa järjestettiin varsin erikoinen "taistelulajinäytös", kun 69-vuotias kung fu -mestari Ma Baoguo ja 50-vuotias vapaaottelija Wang Wingmin päättivät selvittää paremmuutensa.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.