Liiga: Kärpät ja TPS kohtaavat kärkikamppailussa

Jääkiekko | Liiga: Kärpät ja TPS kohtaavat kärkikamppailussa - Jääkiekon SM-liigassa pelataan keskiviikkona kuusi ottelua. Kaikki ottelut pyörähtävät käyntiin kello 18.30. 

Jääkiekon SM-liigassa pelataan keskiviikkona kuusi ottelua. Kaikki ottelut pyörähtävät käyntiin kello 18.30. 

Oulussa pelataan tänään Liigan kärkikamppailu, kun Sarjakärki Kärpät ja toisena oleva TPS kohtaavat Raksilan jäähallissa. Joukkueiden välinen piste-ero on 20 pistettä. TPS kulkee viiden ottelun voittoputkessa ja Kärpät on voittanut seitsemästä edellisestä pelistään kuusi.

Illan ottelu on Kärppien ja TPS:n neljäs ja samalla viimeinen keskinäinen kohtaaminen tämän kauden runkosarjassa. Odotettavissa on jälleen tasainen taistelu sarjapisteistä, sillä kaikki kolme aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet maalin erolla. Voitot ovat Kärpille 2-1.

TPS:n pelaajista Zach Budish ja Simon Suoranta palaavat tänään kokoonpanoon. Lauri Pajuniemi on pelikiellossa.

Kärppien kokoonpanojen puolella on luvassa positiivisia ja negatiivisia uutisia. Viimeksi tammikuun lopussa pelannut Mikko Niemelä hyppää omalle paikalleen Kärppien pakistossa, Lasse Kukkosen rinnalle. Sen sijaan kokoonpanosta pitkäaikaispotilaiden lisäksi puuttuvat sairastuneet Nicklas Lasu ja Radek Koblizek.

Liigan ottelut / keskiviikko 20.2.2019

18.30 HPK – Jukurit
18.30 KalPa – Tappara
18.30 KooKoo – Ilves
18.30 Kärpät – TPS
18.30 Sport – HIFK
18.30 Ässät – JYP

Telia TV näyttää kaikki ottelut suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.