Liigan tv-tuotanto siirtyy MTV:lle

Jääkiekko | Liigan tv-tuotanto siirtyy MTV:lle - Liigan mediaoikeuksien haltija Telia on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Lue lisää.

Liigan mediaoikeuksien haltija Telia on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Telian ja MTV:n tiivistyvän yhteistyön myötä Liigan tv-tuotanto siirtyy Suomessa MTV:lle, ja Liiga liittyy osaksi MTV:n näyttävää urheilutarjontaa.

– Uudessa mediayksikössä yhdistyvät pohjoismaiset laadukkaat sisällöt ja yhteydet. Haluamme tarjota parhaat elämykset tv-ruuduilta. MTV:llä on vuosikymmenien kokemus eri urheilulajien televisioinnista ja tuottamisesta. Nyt kun MTV osana Telia Companya ottaa Liigan tv-tuotannosta vastuun, kiekkoviihteen katselukokemus paranee entisestään, Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen iloitsee.

– Telia on nostanut Liigan katselukokemuksen uudelle tasolle ja tuonut edelläkävijänä uusia tapoja koko Suomen rakastaman urheilulajin seuraamiseen. On mahtavaa, että pääsemme nyt valjastamaan koko tv- ja mediaosaamisemme Liiga-näkyvyyden ja -ilmiön kasvattamiseksi. Suomen suurimpana kaupallisena tv-yhtiönä haluamme olla ykkösiä kaikessa mitä teemme ja tavoitteemme on, että Liigasta tulee yhä suurempi – koko kansan puheenaihe, MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen kiteyttää.

Liiga-lähetyksiä varten Telian rakentama Euroopan suurin etätuotantokokonaisuus ja korkealuokkainen tekninen kalusto säilyvät edelleen Liigan televisiotuotannon perustana. Myös Liigassa ensimmäisenä maailmassa käyttöön otettu, Bitwisen kehittämä Wisehockey-älykiekkojärjestelmä ja sen tarjoama data säilyy Liiga-lähetysten yhtenä kivijalkana. Liigan kaikista otteluista voi nauttia C Morella tutun Telia TV:n lisäksi.

– Telia on tehnyt erinomaista työtä Liigan katsojakokemuksen eteenpäin viemisessä niin Liigan ottelulähetysten kuin niitä tukevien sisällöntuotantoformaattienkin osalta. Olemme yhdessä onnistuneet vahvistamaan Liigan asemaa muun muassa nuorten keskuudessa sekä tavoittaneet entistä paremmin myös naiskohderyhmää. Tämä nyt otettava askel tarjoaa yhteistyöllemme mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi.

Tuoreimmat

TPS:n ja Zach Budishin tiet eroavat: ”Meillä ei ollut tarjolla sopivaa ruutua hänelle”

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.