Liigan tv-tuotanto siirtyy MTV:lle

Jääkiekko | Liigan tv-tuotanto siirtyy MTV:lle - Liigan mediaoikeuksien haltija Telia on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Lue lisää.

Liigan mediaoikeuksien haltija Telia on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Telian ja MTV:n tiivistyvän yhteistyön myötä Liigan tv-tuotanto siirtyy Suomessa MTV:lle, ja Liiga liittyy osaksi MTV:n näyttävää urheilutarjontaa.

– Uudessa mediayksikössä yhdistyvät pohjoismaiset laadukkaat sisällöt ja yhteydet. Haluamme tarjota parhaat elämykset tv-ruuduilta. MTV:llä on vuosikymmenien kokemus eri urheilulajien televisioinnista ja tuottamisesta. Nyt kun MTV osana Telia Companya ottaa Liigan tv-tuotannosta vastuun, kiekkoviihteen katselukokemus paranee entisestään, Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen iloitsee.

– Telia on nostanut Liigan katselukokemuksen uudelle tasolle ja tuonut edelläkävijänä uusia tapoja koko Suomen rakastaman urheilulajin seuraamiseen. On mahtavaa, että pääsemme nyt valjastamaan koko tv- ja mediaosaamisemme Liiga-näkyvyyden ja -ilmiön kasvattamiseksi. Suomen suurimpana kaupallisena tv-yhtiönä haluamme olla ykkösiä kaikessa mitä teemme ja tavoitteemme on, että Liigasta tulee yhä suurempi – koko kansan puheenaihe, MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen kiteyttää.

Liiga-lähetyksiä varten Telian rakentama Euroopan suurin etätuotantokokonaisuus ja korkealuokkainen tekninen kalusto säilyvät edelleen Liigan televisiotuotannon perustana. Myös Liigassa ensimmäisenä maailmassa käyttöön otettu, Bitwisen kehittämä Wisehockey-älykiekkojärjestelmä ja sen tarjoama data säilyy Liiga-lähetysten yhtenä kivijalkana. Liigan kaikista otteluista voi nauttia C Morella tutun Telia TV:n lisäksi.

– Telia on tehnyt erinomaista työtä Liigan katsojakokemuksen eteenpäin viemisessä niin Liigan ottelulähetysten kuin niitä tukevien sisällöntuotantoformaattienkin osalta. Olemme yhdessä onnistuneet vahvistamaan Liigan asemaa muun muassa nuorten keskuudessa sekä tavoittaneet entistä paremmin myös naiskohderyhmää. Tämä nyt otettava askel tarjoaa yhteistyöllemme mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.