Liigassa viisi ottelua – nähdäänkö Tapparan superhankinta Hakametsässä?

Jääkiekko | Liigassa viisi ottelua - nähdäänkö Tapparan superhankinta Hakametsässä? - Kotimaisessa liigakiekossa on käsillä ratkaisevat hetket, kun joukkueet hakevat asetelmia kevään pudotuspeleihin. Tänään Liigassa pelataan viiden ottelun kierros.

Kotimaisessa liigakiekossa on käsillä ratkaisevat hetket, kun joukkueet hakevat asetelmia kevään pudotuspeleihin. Tänään Liigassa pelataan viiden ottelun kierros.

Kierroksen ehdoton herkkupala on sarjakakkosena kulkevan Tapparan ja vain kahden pisteen päässä kolmantena vaanivan TPS:n kohtaaminen.

Tappara vahvisti kokoonpanoaan tällä viikolla NHL-reissulta palanneella Henrik Haapalalla. On mielenkiintoista nähdä, onko pitkään pelaamatta ollut hyökkääjä jo tänään Tapparan kokoonpanossa. Tapparalta ovat tänään sivussa olympialaisissa Suomea edustavat Jukka Peltola ja Mikko Lehtonen.

TPS lähtee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Jukureista TPS:n riveihin siirtynyt Zach Budish metsästää tänään ensimmäisiä tehopisteitään turkulaisseuran paidassa.

Lukolla ja KalPalla on tänään sauma nousta voitolla kuuden parhaan joukkoon. HPK:lla alkaa olla pakkovoiton paikka. Hämeenlinnalaisten piste-ero pudotuspeliviivaan on kymmenen pistettä, kun runkosarjaa on pelaamatta enää seitsemän ottelua.

Liigassa vetäydytään lauantaina pelattavan seitsemän ottelun kierroksen jälkeen kymmenen päivän olympiatauolle.

Liiga perjantaina 16.2.2018
18:30 HPK – Pelicans
18:30 Lukko – JYP
18:30 Sport – SaiPa
18:30 Tappara – TPS
19:00 Jukurit – KalPa

Liiga lauantaina 17.2.2018
15:00 KooKoo – Ilves
17:00 HIFK – HPK
17:00 JYP – Jukurit
17:00 Kärpät – SaiPa
17:00 Pelicans – Ässät
17:00 TPS – Lukko
18:30 KalPa – Sport

Kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.