Lionel Messin Barcelona-debyytistä on 15 vuotta

Vuonna 2003 jalkapallo koki suuren muutoksen, kun yksi kaikkien aikonen parhaimmista jalkapalloilijoista starttasi uransa tarunhohtoisessa Barcelonassa.

15 vuotta sitten yleisö todisti, kun Lionel Messi pelasi ensimmäiset minuuttinsa harjoitusottelussa Portoa vastaan. Peliaikaa tälle 16-vuotiaalle kertyi vain 15 minuuttia. Maalin makuun La Ligassa hän pääsi vasta kaudella 2004/2005.

Tämän jälkeen meno on ollut pysäyttämätöntä. Messi on tehnyt seurajoukkueelleen yhteensä 472 maalia, sekä antanut 172 maaliinjohtanutta syöttöä, 476 pelatussa ottelussaan. Kirpun palkintokaappi rakoilee varmasti liitoksistaan, sillä hän on voittanut muunmuassa Ballon D´orin viidesti, kolmesti UEFA:n parhaan pelaajan palkinnon, neljästi mestarien liigan, sekä yhdeksän kertaa La Ligan.

Katso videolta otteita mitä kaikkea tuo pieni poika on urallaan tehnyt, kun ensimmäistä kertaa puki katalaanien ylpeyden paidan päälle.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.