Liverpool kiinnitti Sadio Manen pitkällä jatkosopimuksella

Liverpool tiedotti perjantaina solmineensa jatkosopimuksen senegalilaishyökkääjä Sadio Manen kanssa. Liverpool ei paljastanut tiedotteessaan jatkosopimuksen pituutta, mutta englantilaismedioiden mukaan sopimus umpeutuu vasta kesällä 2023.

Mane siirtyi Liverpooliin vuonna 2016 Southamptonista. 26-vuotias hyökkääjä on pelannut uransa aikana Valioliigassa yhteensä 134 ottelua, joissa hän on tehnyt 50 maalia ja syöttänyt 24. Tällä kaudella hän on tehnyt 11 liigaottelussa kuusi maalia.

– Ei varmaan ole yhtään eurooppalaista seuraa, joka ei ottaisi Manen kaltaista tähtipelaajaa riveihinsä. Jatkosopimus on tärkeä juttu koko seuralle, Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp hehkutti.

Mane teki viime kaudella Mestarien liigassa kymmenen maalia ja hän oli isossa roolissa, kun Liverpool eteni finaaliin asti. Ennen Englantiin siirtymistä Mane pelasi Saksan Bundesliigassa Red Bull Salzburgissa ja Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla FC Metzissä.

Manen lisäksi Liverpool on kiinnittänyt viimeisen puolen vuoden aikana muista tähtipelaajistaan egyptiläisen Mohamed Salahin sekä brasilialaisen Roberto Firminon.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.