Liverpoolin ja Bayern Münchenin legendat kohtasivat

Liverpoolin ja Bayern Münchenin legendojen kohtaaminen oli todellisten legendojen taistelu. Kentällä nähtiin Liverpoolin paidassa mm. Steven Gerrard, Michael Owen, Robbie Fowler, Steve Mcmanaman ja Xabi Alonso. Bayern Münchenin paidassa nähtiin mm. Luca Toni, Giovane Elber, Lothar Matthäus, Roy Makaay, Bixente Lizarazu ja Ze Roberto.

Ottelu ei varsinaisesti ollut puolustuksen juhlaa, sillä ottelu päättyi lukemiin 5-5. Osa maaleista oli todella hienoja, mutta osassa maaleista näki, että pelaajat eivät ole hetkeen pelanneet huipputasolla.

Katso tästä ottelun kohokohdat.

https://www.youtube.com/watch?v=HQyDNVyoahs

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.