Liverpoolin omistaja kieltäytyi yli kahden miljardin tarjouksesta

Liverpoolin omistava taho joutui kovan paikan eteen, kun sheikki Khaled Bin Zayed Al Nehayan tarjosi seurasta yli kaksi miljardia euroa.

Jalkapallo | Liverpoolin omistaja kieltäytyi yli kahden miljardin tarjouksesta - Liverpoolin omistava taho joutui kovan paikan eteen, kun sheikki Khaled Bin Zayed Al Nehayan tarjosi seurasta yli kaksi miljardia euroa.

Liveroolin omistava Fenway Sports Group ilmoitti eilen, ettei seura ole myytävänä. He ovat kuitenkin sanoneet, että heitä kiinnostaa saada mukaan seuraan piensijoittajia. Henkilö, joka yritti ostaa seuran, on Manchester Cityn omistajan serkku ja hän on useaan otteeseen yrittänyt ostaa seuran itselleen.

Mikäli kauppa olisi toteutunut, olisi se ollut jalkapallohistorian suurin omistajanvaihdos.

Liverpool pelaa tänään Brighton & Hove Albionia vastaan ja mikäli yli kahdesta miljardista eurosta kieltäytynyt joukkue voittaa ottelun molemmat puoliajat, se saa kertoimeksi Coolbetilta 1.55.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.